Schibsted · Publicerad 12 okt 2021

Har du ett brinnande intresse för försäljning och affärer och motiveras av att uppnå resultat? Nu söker vi nya stjärnor till vår säljorganisation där du får möjlighet att jobba med några av Sveriges starkaste varumärken såsom Aftonbladet, Blocket, tv.nu, Klart.se, mm.

Arbetsbeskrivning

Som säljare inom Schibsted SMB innehar du en viktig roll inom försäljning där du förväntas vilja utveckla Schibsteds affär och relation med framförallt nya kunder. Du har ett högt fokus på att generera intäkter till organisationen. Med ett rådgivande och affärsmässigt förhållningssätt i kommunikationen med kunder förväntas du skapa goda resultat.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
  • Försäljning via telefon av digital annonsering
  • Budgetansvar på nya kunder
  • Bidra till att hjälpa kunden med dess utmaningar med hjälp av alla Schibsteds kanaler
  • Du är nyfiken och tar ansvar för egen utveckling och kunskap inom mediebranschen generellt
  • Du är bidragande till att skapa Sveriges bästa team- och säljkultur
Personlig profil

För att lyckas i rollen behöver du ha en stark passion kring försäljning och annonsaffären. Du har enkelt att skapa kontakt och goda relationer med kunder men du är också nyfiken på trender. Vi söker dig som har en positiv inställning, är van att arbeta i ett högt tempo och som vill utvecklas personligt och professionellt. Du tycker att det är självklart att dela erfarenheter och kunskaper med andra personer. Då gruppen är ett väl sammansvetsat team så är det också viktigt att du bidrar med lagkänsla och har stort fokus på att stänga affärer.

Om Schibsted SMB

Schibsted SMB Sverige är ett säljbolag inom Schibstedkoncernen som erbjuder annonsering och marknadsföring på Sveriges mest kända webbplatser (Aftonbladet, SvD, Blocket, tv.nu, Klart.se, mm) till små och medelstora företag. Vi har våra lokaler i centrala Stockholm, mitt på Stureplan. Inom Schibsted SMB Sverige arbetar vi tätt med samma bolag i Norge så många av dialogerna och kontakterna sker med Norge.

Vad Schibsted SMB Sverige erbjuder
  • En viktig position i ett affärsområde som växer med stora möjligheter att utveckla och utforma tjänsten efter dina erfarenheter och kunskaper
  • Arbetsplats i centrala Stockholm
  • Friskvårdsbidrag
  • En företagskultur som byggs på stark sammanhållning och gemenskap
  • Stora utvecklingsmöjligheter i rollen och inom Schibstedkoncernen
Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi jobbar med löpande urval - så skicka in din ansökan redan idag! Du kommer även få en enkätundersökning skickat till dig från TrustCruit, svar gärna på den!

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Schibsted is a family of digital brands with a strong Nordic position, and more than 5,000 employees. Millions of people interact with our companies every day through our leading online marketplaces such as FINN, Blocket, and Oikotie; world-class media houses including Aftenposten, VG, and Aftonbladet; and smart digital services such as Lendo. We also help new promising businesses grow. Our joint mission of empowering people in their daily lives is rooted in the values of our media heritage and a legacy of bold change. At our best, we are a fearless force for change in a society built on trust and transparency.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 nov 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga