Schibsted · Publicerad 24 nov 2021

Schibsted Brand Studio är Schibsted Marketing Services avdelning för skräddarsydda lösningar för våra annonsörer. Vårt kreativa erbjudande innefattar produktion och distribution av text, video, bild, ljud, smarta integreringar och mycket mer. Våra kampanjer syns på Aftonbladet, SvD, Omni, Klart, Tv.nu, Blocket och Godare - Sveriges nya tv-kanal för alla som älskar mat!

Brand Studio växer kraftigt, och vi tar nu nästa kliv för att leverera marknadens bästa, nytänkande och innovativa helhetslösningar för våra kunder - och vässa vårt prisvinnande innehåll än mer.

Schibsted Brand Studio söker nu en produktionsledare som tryggt kan leda våra kunder i kreativa samarbeten.

Vill du vara med på vår fortsatta framgångsresa?

Detta får du jobba med

Du ansvarar för att leda team och kund i olika projekt. Du hanterar arbetsfördelning, budget, ser till att hålla deadlines och är drivande i att leverera lyckade resultat. Du är också den sociala länken som tar hand om kommunikationen mellan teamet, kunden, leverantörer och partners. Du är ansiktet utåt som kan hantera människor på bästa sätt, helt enkelt.

När konceptet/produktion har bokats in tar Produktionsledaren över och sätter igång produktionsplanering. Här varierar omfattning vilket gör att rollen bjuder på stor omväxling och väldigt mycket kontakt med såväl kunder, redaktioner i huset, produktionsbolag som övriga leverantörer.

Det kan handla om produktionsplanering för en serie native videos, ett partnerskap i Svenska Hjältar eller en lösning inom ramen för AFP (Annonsfinansierad produktion) i någon av våra redaktionella kanaler.

Erfarenheter och kunskaper du har

Vana att jobba med tajta deadlines och många personer i projekt är ett måste. Produktionsledaren är övergripande ansvarig för att allt sker på utsatt tid och att kunden får en optimal köpupplevelse. Att göra tidplaner, budgetar, delta i förarbetet - och på plats på location, på inspelningar samt event är en del av rollen.
  • Högskoleutbildning eller motsvarande inom projektledning/produktionsledning eller relevant arbetslivserfarenhet
  • Du har hög digital förståelse och kompetens
  • Minst 2 års erfarenhet av att driva kreativa innehålls-projekt och/eller produktionsledning
  • Duktig på att kunna balansera strategiska och operativa arbetsuppgifter i ett arbetsklimat med högt tempo och korta deadlines
  • Van vid att driva många projekt parallellt
  • God kunskap i Keynote, Excel och Word
Dessa får du jobba med

Idag består Schibsted Brand Studio av cirka 30 medarbetare, och vi sitter i Schibsted-huset i centrala Stockholm. Här är vi kollegor med flera av Sveriges absolut starkaste varumärken. Aftonbladet, Blocket, Klart.se, Omni och SvD är bara några av alla våra kompisar i huset. Och mitt i denna pulserande miljö jobbar Schibsted Brand Studio med insiktsbaserad och kreativ konceptförsäljning i olika former.

Vi är ett engagerat gäng som jobbar tillsammans, som hjälps åt och som har kul på jobbet. I Brand Studio finns flera olika kompetenser samlade - både redaktionell, affärsmässig och analytisk. Den dynamiken är en stor tillgång och som dessutom gör att vi alla utvecklas och lär oss nya saker.

Du kommer att tillhöra ett team med en mix av många olika kompetenser som alla har till uppgift att skapa de bästa produkterna och processerna för våra kunder. Vi har högt i tak och gillar vad vi gör! Du rapporterar till Team Lead Editorial.

Vill du bli en av oss?

Vi kommer att intervjua löpande för denna position, så om du känner att du vill vara en del av vårt team, kontakta oss gärna!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Schibsted is a family of digital brands with a strong Nordic position, and more than 5,000 employees. Millions of people interact with our companies every day through our leading online marketplaces such as FINN, Blocket, and Oikotie; world-class media houses including Aftenposten, VG, and Aftonbladet; and smart digital services such as Lendo. We also help new promising businesses grow. Our joint mission of empowering people in their daily lives is rooted in the values of our media heritage and a legacy of bold change. At our best, we are a fearless force for change in a society built on trust and transparency.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Produktionsledning

Inga fler liknande jobb tillgängliga