Schindler Hiss AB · Publicerad 5 nov 2019

- ledarskap och försäljning inom affärsområdet Eftermarknad.

Vill du ha det operativa ansvaret att förvalta, driva och fortsätta utveckla en lönsam och effektiv eftermarknadsaffär? Då är detta ett intressant jobb för dig!

Schindler Hiss AB är uppdelat i två affärsområden. Till affärsområdet Eftermarknad och till vårt mest lönsamma och dynamiska distrikt söker vi nu en distriktschef.

I rollen som distriktschef får du det operativa ansvaret att förvalta, driva och fortsätta utveckla en lönsam och effektiv eftermarknadsaffär i nära samarbete med Regionchef och säljorganisation. Detta innebär att du bemannar, leder och har det övergripande ansvaret för utförande av service och reparationer på hiss-och rulltrappsbeståndet inom ditt distrikt.

Du ansvarar för att nå uppsatta mål gällande serviceavtal och reparationer. Ditt direkta personalansvar omfattar ett team bestående av åtta mycket kompetenta och kundorienterade servicetekniker. Dina servicetekniker är dina ögon och öron ute på fältet! Inom Schindler Hiss AB lägger vi ribban högt och vår ambition är att vara Stockholms attraktivaste arbetsplats för servicetekniker! Genom ett inspirerande, coachande ledarskap och uppföljning av din personal säkerställer du en fortsatt hög kundnöjdhet och bidrar till vår profil som attraktiv arbetsgivare. I nära dialog med dina servicetekniker stöttar du dem administrativt med materialbeställningar, är ett tekniskt bollblank och en förebild i kundrelationen.

Organisatoriskt rapporterar du till regionchefen. I nära samarbete med regionchef och vår försäljningsorganisation inriktad mot eftermarknad förväntas du bearbeta och utveckla distriktet samt driva affären framåt mot kunder med befintliga serviceavtal. Med en egen försäljnings- och kostnadsbudget är du vår representant vid lokala affärer gällande serviceavtal och reparationer, merförsäljning och aktiv kundvård.

Erfarenhet från en ledande roll inom service, eftermarknad eller försäljning av tekniska produkter är en bra bakgrund för jobbet. Du bör ha erfarenhet av att hantera externa kunder och försäljningsarbete. Har du erfarenhet från sektorer som Fastighet och Bygg är detta meriterande. Du har en hög social kompetens och är bekväm i att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift. Du är trygg och förtroendeingivande i ditt ledarskap och har förmågan att engagera och vägleda såväl kunder som den interna organisationen på ett handfast sätt.

Är du den person vi söker?

Vi erbjuder ett uppdrag i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Ett gott renommé på marknaden och ett starkt team av kompetenta medarbetare ger rätt person de bästa förutsättningarna att lyckas ta ett redan välfungerande distrikt till nästa nivå!

Välkommen att söka tjänsten, med CV och personligt brev, via www.mercuriurval.se (ref nr SE-13910) senast den 19 november. Vid frågor om tjänsten kontakta Mercuri Urvals konsult Lisbeth Petersson, tel 08-506 450 78.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 62 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.

Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 600 Mkr. Vi förstärker nu vår organisation ytterligare. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 nov 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga