Schneider Electric · Publicerad 5 feb

Säljare Eldistributionslösningar – Region Stockholm
Vi söker en säljare som ska jobba med lösningar inom kundgrupperna stora installatörer och slutanvändare. I denna roll kommer du bearbeta nya kunder samt bibehålla och fördjupa våra relationer med befintliga kunder inom region Stockholm – Mälardalen med placering på vårt huvudkontor i Frösundavik.

Har du rätt kvalifikationer och framförallt rätt inställning, så erbjuder vi dig ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Som säljare bli din uppgift blir att bearbeta ovanstående kundgrupper i utvalda projekt med Schneider Electrics produktportfölj inom eldistributionslösningar (Effektbrytare, kanalskenor, mätutrustning och enklare MSP fördelningar) Du arbetar med ansvar att driva utvecklingen av försäljningen både externt och internt och i många fall måste system och lösningar anpassas av dig ute hos kund. I rollen ingår att i samverkan med övrig lokal säljkår identifiera strategiska projekt och att ta ansvar för bearbetningen av berörda kundkanaler.
För att bli framgångsrik i rollen kräver denna roll att du har vana att arbeta med försäljning och att skapa behov både hos nya och befintliga kunder. Det krävs även att du har lätt för att samarbeta och att du har en stor drivkraft både internt och externt då arbetet även inbegriper affärs/lösnings utveckling.

Vi söker dig som har några års erfarenhet från lösningsbaserad försäljning samt bred teknisk kompetens inom eldistribution. Du kanske i dag arbetar som el-konsult men önskar ta steget till att arbeta med försäljning vilket kan vara en bra profil för denna tjänst. Du är troligen högskoleingenjör med några års erfarenhet inom eldistribution eller har teknisk gymnasieutbildning med flera års relevant erfarenhet. Som person är du utåtriktad, resultatinriktad och ser möjligheter med en hög grad av affärsmässighet, du säljer både på kompetens och know-how och relation. I huvudsak kommer ditt arbete bestå av tid hos kund ca 60% av tiden varför körkort är ett krav, resterande tid använder du till planering, rapportering och sammansättning av erbjudanden till kunder. Du förstår och kan uttrycka dig väl både på svenska och engelska som är vårt koncernspråk.

Har du frågor om tjänsten så ring gärna Bo Bengtsson, Säljchef 070-675 57 18 eller e mail: bo.bengtsson1@se.com och vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig så ring gärna Anna Sevenheim på tel: 010-478 24 04.

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast. Sista ansökningsdag är den 10 februari.

Varmt välkommen med din ansökan!

Schneider Electric kallar vi det Life Is ON, läs mer påhttps://www.se.com/se/sv/about-us/careers/overview.jsp
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på 27 miljarder Euro under 2015, 160 000+ medarbetare och verksamhet i mer än 100 länder, hjälper vi kunder att hantera energi och processer säkert, pålitligt, effektivt och hållbart. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter. Vår uppkopplade teknik omformar branscher, utvecklar städer och berikar tillvaron. På Schneider Electric kallar vi det Life Is On.
+ Läs mer om företaget