Search Competence · Publicerad 5 mars

Seriline har under året 2018 utsetts till DI Gasellföretag och dessutom utsetts till ett av de 50 främsta Tech-företagen i Sverige. Företaget befinner sig därför just nu i en spännande förändringsresa och tar klivet framåt för att möta morgondagens marknad. Vi söker nu en Installationstekniker till vårt framgångsrika team i Stockholm.

Om tjänsten

Som installationstekiker ingår du i säljteamet där du är en av 5 engagerade medarbetare och vi söker dig som vill bidra med samma positiva livssyn, driv och strävan att tillsammans göra oss ännu bättre, i en redan energifylld och positiv grupp. I din roll som installationstekniker är du oftast ute på installations- eller serviceuppdrag där det alltid handlar om att ge våra kunder bästa tänkbara support i alla lägen.

Som Installationstekniker gäller det att vara lösningsorienterad och ha bra struktur i sin vardag då du har stort eget ansvar inom ditt område för såväl planering som genomförande. Allt från installation till driftsättning av våra egenutvecklade system och därefter servicerapportering och fakturering.

Vi söker dig
Vi söker dig med erfarenhet av fältservice och gärna inom säkerhetsbranschen med vana av windowsbaserad software. Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper som social medarbetare, att du ser och förstår kundens helhet och alltid strävar efter en "nöjd-kundupplevelse".
Som person är du:
 • Tekniskt intresserad.
 • Förekommande.
 • Lösningsorienterad.
 • Van vid högt tempo.
 • Noggrann.
 • Lyhörd.
 • Serviceinriktad.
Kravprofil
Vi lägger stor vikt vid att du är självgående, tycker om att ta egna initiativ och tar ansvar för dina ansvarsområden och utvecklingen av ditt arbetssätt på ett prestigelöst sätt.
 • Gymnasieskola, teknisk inriktning är meriterande.
 • 1-3 års erfarenhet av teknisk fältservice.
 • Du är väl bevandrad inom IT, såväl hårdvara som mjukvara (är du tekniskt "nördig" precis som vi så är det positivt).
 • God kommunikationsförmåga i tal och skrift.
 • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
Vi erbjuder dig
Ett spännande och omväxlande arbete bland trevliga och engagerade medarbetare i ett försäljningsorienterat teknikföretag i stark tillväxt. Hos oss kommer du bli del av ett sammanhållet team som värdesätter alla personligheter. Det finns goda utvecklingsmöjligheter hos oss på Seriline. Om du brinner för att utvecklas är vi definitivt rätt arbetsplats. Tjänsten är heltid med start omgående efter överenskommelse. Placeringsort är Alvik, Stockholm län. I rollen som Installationstekniker rapporterar du till försäljningschefen på Seriline. I tjänsten ingår det cirka 30-40 övernattningar per år.

Övrigt
I denna rekrytering samarbetar Seriline med rekryteringsföretaget Search Competence. Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 27 mars 2019. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta Johan Halvarsson på mobil 073-838 06 02, johan.halvarsson@searchcompetence.se eller Olof Almström på mobil 073-842 34 62, olof.almstrom@searchcompetence.se

Sökord: Field technician, fält tekniker, IT-tekniker, säkerhetstekniker, support tekniker, servicetekniker, tekniker windows, tekniker microsoft.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Seriline är ett säkerhets- och kunskapsföretag som genom åren har levererat en mängd kundspecifika lösningar som används av såväl stora som små företag, organisationer, kommuner och statliga förvaltningar. Genom att använda den senaste tekniken i kombination med mångårig erfarenhet förenklar vi flöden och processer för att skapa rationella och kostnadseffektiva lösningar för identitetshantering. Våra lösningar omfattar egenutvecklade programvaror och webblösningar, hårdvaror samt tjänster inom personalisering, produktion, service och support.
Idag består Seriline av 25 medarbetare som är placerade på våra kontor i Stockholm och Huskvarna. Vi är ett engagerat gäng som jobbar tillsammans, hjälps åt och har kul på jobbet. Våra blandade kompetenser är en stor tillgång, som dessutom gör att vi alla utvecklas och lär oss nya saker.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler jobb från Search Competence tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga