Seavus · Publicerad Idag 04:05

Seavus letar efter en ambitiös Senior Account Manager för sitt säljteam i Stockholm!

Låt oss presentera oss själva ... Seavus drivs av innovation och en genuin vilja att skapa nästa generations lösningar som leder till framgång. Med en djärv inställning tillämpar vi alltid nya lösningar till befintliga och kommande utmaningar.

Vi strävar efter att återupptäcka programvaruutvecklingens konst och vetenskap och skapa programvarulösningar som förbättrar våra kunders affärsprocesser.

Låter detta som den typ av företag du vill arbeta för? Är du van att arbeta med komplex försäljning och har ett starkt affärs- och kundfokus? Då är du den Seniora Account Manager som vi letar efter till vårt team!

Bakgrund

Seavus Group, en del av Aricoma Group (KKCG), tillhandahåller IT- konsulttjänster till sina kunder. Våra kunder är både små och stora företag som är aktiva i många olika branscher. Företaget startade sin verksamhet år 2000 i Östeuropa och finns för närvarande i hela EU.

Under slutet av 2020 förvärvades Seavus av ARICOMA Group. Samtidigt blev koncernen en internationell aktör inom IT-branschen med en omsättning på 300 miljoner euro.Vad du kan förvänta dig:

Du kommer att ingå i en koncern med mer än 2800 IT-proffs från Aricoma Group (KKCG)

Stödjande team med dynamisk, mångsidig och växande tänkesätt.

Möjlighet att växa (ja vi växer dubbelt under de närmaste åren), skala upp och visa ditt ledarskap.

Du får också ett bra kompensationspaket längs en rad företagsförmåner.

Dina arbetsuppgifter:

Först och främst att föra din vinnande mentalitet och out-of-the-box tankesätt till en växande organisation

Du kommer att erbjuda vår kapacitet, kapacitet och expertis inom mjukvarutjänster - för att erbjuda specialiserade och relevanta lösningar till nya och befintliga kunder i Sverige och Norden

Bidra till teamet och bygga din egen pipeline av kontakter, leads, möjligheter och kunder

Åstadkomma detta genom att upprätta, vårda och upprätthålla professionella och rådgivande relationer med kunder och ledande befattningshavare

Vi letar efter en professionell säljare som tillför teamet omedelbart värde och lyckas med denna roll; för detta ändamål är det avgörande att du har arbetat för en konkurrent inom Software Services & IT-konsultbranschen, med fokus på att sälja it- projekt team;Dina kompetensområden:

Du har gedigna kunskaper inom Software Development & IT konsultverksamhet

Möjlighet att bygga meningsfulla relationer över flera vertikaler / organisatoriska enheter

Erfarenhet av att arbeta i team, stödja felfri leverans och utveckla befintliga kunder

Fantastiska projektledningskunskaper och kunna utveckla strategiplaner.

Du bör vara en skicklig planerare, prognosmakare och proaktiv i ditt arbetssätt.Skallkrav:

Erfarenhet av att sälja IT-tjänsteportfölj:

Systemintegration, fullständig applikationslivscykelutveckling (analys, lösningsarkitektur, UI / UX, utveckling, kodgranskning, kvalitetssäkring och testning som en tjänst) resourcing och konsultation, projektledning.Som person är du:
  • ambitiös, oberoende och proaktiv
  • positiv, kreativ och problemlösande
  • analytisk, målmedveten och struktureradVi erbjuder:
  • Ett utvecklande och stimulerande arbete i en kreativ miljö
  • Marknadsmässig lön och provision
  • Heltid
  • Plats i Stockholm
Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Viktor Hernborg. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Viktor på tel: 076- 000 18 67 eller via mail: viktor.hernborg@salesonly.se
Observera att vi kan endast ta emot era ansökningar via annonsen, ej våra mailadresser. Seavus betraktas som en arbetsgivare för lika möjligheter. Alla kandidater kommer att få övervägande utan diskriminering på grund av ras, religion, kön, ursprung, trosinriktning, funktionshinder, civilstånd, sexuell läggning, medborgarskap eller någon annan status.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga