Sendoline AB · Publicerad 27 sept

Sendoline söker en projektkoordinator med erfarenhet av produktföretag. Tjänsten är ett föräldrarvikariat på heltid under 1,5 år med tillträde under september/oktober 2016.

Placeringsort är huvudkontoret strax utanför centrala Stockholm i Arninge. För rätt person finns det goda möjligheter att vikariatet övergår till en tillsvidareanställning.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du att arbeta brett med bolagets många produkter. Det är därför viktigt att du har förmåga att se möjligheter och snabbt gå från plan till handling. Du erbjuds utmaningen att driva produktprojekt mot uppsatta mål tillsammans med våra kunder och produktionsavdelningen i Polen.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta;
  • projektplanering och projektkoordination vid exempelvis framtagning av etikettprov, bruksanvisningar samt ändringar av etiketter och förpackningar
  • att vara kontaktperson gentemot kunder inför nya produktprojekt eller förändringar av befintliga produkter
  • agera kontaktperson gentemot produktionen i Polen
  • leda och organisera månads- och veckomöte
Utöver de dagliga uppgifterna kommer du även att vara delaktig i att utveckla och stärka varumärket Sendoline.

Utbildning/erfarenhet

För att lyckas i rollen som Projektkoordinator har du några års erfarenhet av liknande roller där du har arbetat brett inom produktutveckling. Vi ser att du har relevant eftergymnasial marknadsutbildning och gärna erfarenhet från arbete i ett produktföretag i tillväxt. För denna tjänst krävs att du är van vid att jobba i projekt. Du är drivande, behåller överblicken i alla situationer och är bra på att koordinera många uppgifter samtidigt. Du har goda kunskaper i Adobe InDesign och Adobe Illustrator samt MS Office. Dina kunskaper i svenska språket är mycket goda, såväl i tal som i skrift och du har goda kunskaper i engelska språket.

Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper och ser framför oss en kreativ och initiativtagande person som tycker om att arbeta tillsammans med andra. Du trivs med att arbeta i en dynamisk organisation med tempo och har förmågan att slutföra utan att tappa fokus.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sendoline är ett företag som utvecklar och tillverkar produkter inom dentalbranschen och är specialiserade på produkter inom endodonti. Vår verksamhet är global med huvudkontor i Sverige och filial i England. Sedan 2005 ägs Sendoline av W&H, ett av dentalvärldens äldsta och mest välkända företag. Tillsammans med vårt moderbolag W&H Nordic är vi 28 anställda vid huvudkontoret i Arninge, Täby
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadskoordinator
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga