Sergel Group · Publicerad 26 okt 2021

Creating opportunities for people and businesses
Vi är ett företag med en hjälpsam kultur där vi bryr vi oss om varandra, stärker individer genom goda insikter, omtanke och stort engagemang. Tillsammans jobbar vi med ett tydligt ägandeskap och delat ansvar gentemot våra uppdragsgivare som genererar långsiktiga och lojala affärsrelationer. Vi jobbar alltid för att hitta nya affärsmöjligheter, utmana marknaden och därmed bli än mer konkurrenskraftiga. Vi vill ständigt bibehålla en kultur där våra medarbetare kan utvecklas tillsammans med företaget och ha roligt med sina kollegor på vägen.

Om Sergel:

We Care: Sergel är en av de ledande leverantörerna av kredithanteringstjänster i Norden. Vi erbjuder tjänster inom kreditscoring, inkasso, köp av fordringar samt meddelande- och betallösningar. Sergel är en del av Marginalen Group och har drygt 350 anställda fördelat i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

På Sergel bryr vi oss om människorna vi möter. Vi ger våra kunder möjlighet att utveckla sin kärnverksamhet, istället för att fokusera på obetalda fakturor. Vi anpassar upplägg efter människors betalningsförmåga och gör vad vi kan för att bidra till en stabil och hållbar ekonomisk lösning. Vår mission är att göra affärer mer tillförlitliga.

Tjänsten

Sergel är inne i en expansiv fas och behöver utöka sin personalstyrka med en senior säljare. Vi söker därför en driven säljare med fokus på nyförsäljning som erbjuds bra möjligheter att växa och utvecklas med företaget. I rollen som Senior Account Manager hos oss kommer du att ha en nyckelroll i företaget. Ditt arbetsområde kommer huvudsakligen att vara Stockholm med omnejd, och en stor del av din arbetstid kommer att bestå av planering och genomförande av kundmöten.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Senior Account Manager ser du till att Sergel framträder som en kundorienterad och professionell partner på marknaden för kredithanteringstjänster och att du uppfyller uppsatta mål för nyförsäljning. Du utvecklar relationer på både operativ och ledningsnivå samt identifierar lämpliga nya kunder inom egna segment, säkerställer ett målinriktat arbete med ansvar för din egen pipeline och driver prospektering, mötesbokning, offertgivning och inte minst stängning av affär.
 • Det viktigaste är att du kan diskutera kundens utmaningar inom kredithantering och hitta den bästa lösningen för både kunden och Sergel i dialog med beslutsfattare på hög nivå.
 • Du har erfarenhet av försäljning inom kredithanteringstjänster, finansiella tjänster eller finansiella informationstjänster, kompletterat med starka försäljningsresultat från tidigare liknande säljjobb där fokus legat på större affärer.
 • Du har en stark försäljningsprofil som lyckas etablera nya relationer på ledningsnivå genom systematiskt arbete och du kan ta ansvar för ledande säljprojekt.
 • Du har ett stort driv och arbetar strukturerat mot uppsatta gemensamt mål.
 • Du kan arbeta självständigt och systematiskt, medan du också kan bjuda in till laganda och samarbete med dina kollegor.
Som person är du:
 • ambitiös, självgående och initiativtagande
 • positiv, kreativ och problemlösande
 • analytisk, målmedveten och strukturerad
Vi erbjuder:
 • Ett utvecklande och stimulerande arbete i en kreativ miljö
 • En nyckelroll i ett starkt säljteam
 • Bra marknadsmässig grundlön, säljbonus, samt attraktiva pensionsförmåner
 • Placering i Stockholm
 • Heltid
 • Tillträde enligt överenskommelse
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Cecilia Lallerman. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia på tel: 076-0001809 eller via mail: cecilia.lallerman@salesonly.se . Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga