Serneke Group · Publicerad 29 juni

Till vår kund Serneke söker vi nu en Rekryteringsspecialist. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start i mitten av augusti. Uppdraget pågår i 6 månader med möjlighet till förlängning. Sernekes kontor i Stockholm ligger i Stadshagen, Kungsholmen.

Ditt uppdrag
Med en årlig tillväxttakt på 40% är rekrytering ett av Sernekes absolut viktigaste fokusområden. Nu behöver Serneke förstärka kontoret i Stockholm med ytterligare en driven och kompetent Rekryteringsspecialist.

Sernekes rekryteringsfunktion arbetar verksamhetsnära, proaktivt samt med hög kvalitet och effektivitet. I din roll som Rekryteringsspecialist kommer du att, inom området Anläggning, att stötta organisationens chefer och medarbetare med kompetensförsörjning, rekrytering, personlighetstester, search och Employer Branding.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Konsultativt chefsstöd inom rekryteringsområdet
  • Rekrytering och bemanningsplanering för tjänstemän
  • Bollplank för rekryterande chefer i framtagning av kravprofil samt annons
  • Annonsering i rekryteringssystemet TeamTailor samt andra relevanta kanaler
  • Gallring av ansökningar samt search vid behov
  • Kommunikation med kandidater genom hela rekryteringsprocesser
  • Vid rekrytering av chefer/nyckelpositioner hålla i djupintervjuer samt tester/personbedömningar Talent Q
  • Dialog med externa leverantörer i samråd med Rekryteringsansvarig
  • Arbeta och följa koncernens rekryteringsprocess.
Din bakgrund

Vi söker dig som har arbetat som rekryterare/Talent Acquisition Partner under minst 3 år. Som person tycker du om att själv ta initiativ och har ett självgående arbetssätt. Du är kreativ och lösningsorienterad. Vidare trivs du med att ha många kontakter där din höga serviceförmåga och kommunikativa personlighet kommer till sin rätt. Eftersom du arbetar med flera processer samtidigt är det även viktigt att du är proaktiv och själv tar ansvar för att utföra ditt arbete på bästa sätt. Du är kommunikativ på svenska och engelska i både tal och skrift.

Om Serneke

Serneke är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning med cirka 1000 anställda. Genom att tänka nytt driver vi utvecklingen och skapar effektivare och mer innovativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande. Verksamheten har en god fördelning mellan offentliga och kommersiella uppdrag

På Serneke jobbar vi som utmanar konventionella metoder och som genomför det ena lyckade projektet efter det andra. Vi drivs av utmaningar i alla dess former och vill vara delaktiga och bidra med nya infallsvinklar och lösningar. Vi erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt. Tillsammans med våra kunder kommer vi att nå oanade höjder och just nu bygger vi ett lag med ännu fler engagerade kollegor. På Serneke är vi steget före, håller vad vi lovar och ger våra kunder något extra. Håller du med om det och vill vara med och bygga upp Nordens mest progressiva byggkoncern? Då är det dig vi söker.

När du blir en av oss

Som uthyrd konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Våra värdeord - Passion, Kvalitet och Tillväxt - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant - vi kallar det att vara och agera Frontline. Vi har även flera initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten. Under 2018 är vi bland annat guldsponsor till Team Rynkeby God Morgon som cyklar till förmån för Barncancerfonden. Vi ser det som en perfekt match med våra värderingar om hälsa och önskan om att alla barn ska få sina drömjobb i framtiden.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Martina Kolga (martina.kolga@wise.se, 076-0001899 och Paola Banegas (paola.banegas@wise.se)

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
27 juli
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga