Sharper · Publicerad 22 dec 2020

Om bolaget

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag inom VVS där varumärket GG Carat riktar sig mot Återförsäljare. Vi som arbetar här drivs av att skapa värde för våra kunder genom att vara tillgängliga, tillförlitliga, kompetenta och göra det lilla extra.

Nu söker vi för GG Carats räkning en engagerad affärsutvecklare inom e-handel som är en viktig del av GG Carats fortsatta expansion.

Som affärsutvecklare inom e-handel får vara med och påverka en resa som precis har börjat och för rätt person erbjuds stora möjligheter att både utforma sin roll och vidare karriär på Dahl.

Att arbeta på GG Carat innebär variation och möjlighet att få det stora bolagets trygghet och stabilitet samtidigt som du upplever effektiviteten och entreprenörsandan av det lilla bolaget. Dahl är med sina återkommande utmärkelser av "Årets karriärföretag" en attraktiv arbetsplats för medarbetare över hela landet och GG Carat är en viktig del av Dahls framtida resa. Du ingår i ett team med engagerade och drivna kollegor där alla arbetar mot återförsäljare. Du har ett tätt samarbete med kategoriorganisationen, marknadskommunikation, sälj samt leverantörer och rapporterar till affärsområdeschefen för återförsäljare.

Om rollen

Som affärsutvecklare inom e-handel kommer du administrera, planera och genomföra säljinitiativ, såsom kampanjer i syfte att öka marknadsnärvaron och försäljning. Ditt ansvar blir att utveckla denna kanal genom att säkerställa att vår nya plattform är informativ, säljande och hålls uppdaterad. Du skapar innehåll för att driva trafik och driver projekt för att bygga marknadens bästa digitala kundupplevelse.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Öka marknadsnärvaron, försäljning samt säkerställa ett fungerande orderflöde
  • Administrera plattformen, arbeta med webbanalys och konverteringsoptimering samt hantera och följa upp digital annonsering.
  • Driva projekt för att vidareutveckla hemsida e-handel.
  • Hantera CMS och e-handelsplattform samt system kopplade till dessa.
  • Samverka med interna och externa aktörer i syfte att säkerställa rätt innehåll.
Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst tre års erfarenhet av brett arbete med e-handel, digitala affärer och försäljning. Du har en vana att analysera, implementera och optimera innehåll för att driva trafik, förbättra rankning och öka konvertering. Vidare vet du hur man framgångsrikt annonserar digitalt och hanterar relevanta verktyg för detta. För att kunna skapa innehåll med rätt tonalitet uttrycker du dig mycket väl på svenska i både tal och skrift samt behärskar engelska. Är du utbildad inom området ser vi det som meriterande.

Som person ser du dig själv som en entreprenör. Du är självgående, driven och har förmågan att hantera olika projekt parallellt. Du motiveras av att lösa problem och hitta nya vägar till framgång. För att följa upp utfallet av ditt skapande och dina kampanjer behöver du också vara analytisk, noggrann och ha ett kundorienterat förhållningssätt. Självklart har du ett genuint intresse för digitala affärer och e-handel.

Du är en nybyggare!

Om oss

Sharper är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på chefs- och specialistroller. Sharper ingår i koncernen The Soft Skills Family och är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Supply Chain samt Office & HR.

Vi på Sharper tycker att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. Vill du veta vilka soft skills som just du har och hur du kan använda dessa på bästa sätt?

I samband med att du skickar i din ansökan får du möjlighet att svara på ett frågeformulär från Psycruit gällande dina soft skills. Formuläret tar ca 10 minuter att utföra och efter du besvarat frågorna kommer du få en feedbackrapport mejlad till dig som ingående belyser dina soft skills. Rapporten kan du sedan använda för personlig och professionell vidareutveckling.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 8 612 04 90. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-01-30!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga