Sharper · Publicerad 18 mars 2020

Om företaget:

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 312 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också.

Nu söker vi en Business Controller för ett konsultuppdrag med start i april och tolv månader framåt, med chans till förlängning.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som Business Controller kommer du att stötta ett av våra affärsområden med bland annat analyser, rapportering och underlag för beslutsfattande. Du kommer att ingå i ett tight team där de hjälper och stöttar varandra med företagsövergripande arbete med varierande arbetsuppgifter och möjlighet att arbeta brett.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Agera bollplank till affärsområdeschefen
  • Månadsrapportering och deltagande i månadsbokslut
  • Managementrapportering lokalt och till nordiska organisationen
  • Upprättande av budget och prognoser
  • Framtagande av datamaterial och analyser
  • Deltagande i och ledning av projekt
  • Övriga ad hoc-uppgifter
Din profil:

Vi söker dig som har minst en kandidatexamen inom ekonomi eller motsvarande. Du har ca fem års erfarenhet av business controlling i ett stort eller medelstort bolag. Det är meriterande om du har erfarenhet från tjänstesektorn och om du har stor systemvana. Du har hög kunskapsnivå och intresse när det kommer till Excel.

Som person är du trygg i dig själv, utåtriktad och initiativtagande. Du driver gärna projekt och tar ansvar för deadlines. Du är positiv till varierande arbetsuppgifter och stöttar gärna dina kollegor för att arbetet på avdelningen skall flyta på så bra som möjligt.

I denna process samarbetar Deloitte med Sharper. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Johan Ljungberg på telefonnummer +46 (0) 70 417 69 44. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office & HR.

Följ oss gärna på LinkedIn Sharper Sweden
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 apr 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga