Sharper · Publicerad 11 okt 2019

Dina arbetsuppgifter:

Du arbetar som finansiell rådgivare mot logistikavdelningen. Du tar fram och följer upp prognoser och aktiviteter månadsvis, genomför adhock-analyser samt sätter strategier. Du driver och stöttar i olika Business Case och analyserar logistikprojekt. Du ansvarar för att lokala lagkrav och kontroller uppfylls inom olika kompetensområden samt anpassar processflödet lokalt för att öka effektiviteten. Det förekommer även operativa delar såsom att boka kostnader och genomföra transaktioner. Du är en del av ekonomiteamet och sitter med i ledningsgruppen för logistik.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ta fram, följa upp och analysera prognoser
  • Driva och stötta logistikavdelningen i olika Business Cases
  • Stötta logistikavdelningen finansiellt mot externa aktörer
  • Analysera kostnader
Din profil:

Vi söker dig som har universitetsutbildning i företagsekonomi och minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har stor finansiell och organisatorisk förståelse. Vidare har du lätt för att skifta mellan detalj- och helhetsperspektiv och trivs med att jobba mot tighta deadlines. Krav för tjänsten är flytande svenska och engelska i tal och skrift samt mycket goda kunskaper i Excell. Meriterande kompetenser är erfarenhet av redovisning eller revision samt arbete i projektform.

Som person är du affärsdriven, analytisk och självständig. Du har god kommunikationsförmåga och trivs med att samarbeta med olika delar av organisationen. Du har ett proaktivt och strukturerat arbetssätt och en "can do" attityd.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Rebecka Hillerström på telefonnummer +46 (0) 70 032 43 46. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office & HR.

Följ oss gärna på LinkedIn Sharper Sweden

Sökord: Controller, Business Controller, Financial Controller, Project Controller
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga