Sharper · Publicerad 18 dec 2019

Om företaget:

Dahl är Sveriges ledande VVS-grossist och navet i flödet av produkter och information för 140 000 produkter från ca 2 000 leverantörer till 37 000 kunder. Hos oss är det högt tempo, här händer alltid något kul och det ska kommuniceras i många olika kanaler med syfte att informera, attrahera, inspirera och hjälpa våra kunder till bättre affärer. Det är alltid något på gång hos Dahl och våra digitala verktyg och kanaler är under ständig utveckling, just nu jobbar vi med en helt ny webbsida och mer kommer.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som digital kommunikatör kommer din primära arbetsuppgift vara att driva trafik till Dahls webbsidor. Detta gör du exempelvis genom nyhetsbrev, sociala medier, filmer och andra appar. Du kommer sedermera utvärdera effekten av varje kampanj i syfte att optimera framtida satsningar.

Du kommer vara en del av Dahls avdelning för marknadskommunikation där både analog och digital kommunikation skapas av ett glatt gäng i trivsamma lokaler i Bromma. Det mesta av arbetet görs inhouse men ibland används också samarbetspartners. Du kommer ingå i ett team med stark teamkänsla där man är beroende av varandras kompetens, samtidigt som du i ditt dagliga arbete kommer arbeta självständigt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Skapande av nyhetsbrev
  • SEO
  • Content marketing
  • Google annonsering
  • Remarketing
  • Uppföljning av kampanjer i Google Analytics
Din profil:

Vi söker dig som har hög teknisk förståelse och samtidigt förstår affären. Du behärskar hela flödet från skapandet av en kampanj till uppföljning av denna. Vidare har du kunskap inom SEO och är van att analysera utfallet av dina kampanjer i Google Analytics. Som person är du nyfiken och håller dig kontinuerligt uppdaterad i ämnet digital kommunikation. Du är en doer och inte rädd för att hugga i, på Dahl får du nämligen vara med i stort som smått, strategiskt och operativt.

Det primära språket är svenska, vilket du måste kunna tala och skriva obehindrat. Då webbutveckling ofta sker på engelska förutsätter vi att du även behärskar det väl.

Detta är ett konsultuppdrag på 12 månader med ambition att övergå i en tillsvidareanställning hos Dahl.

I denna process samarbetar Dahl med konsult- och rekryteringsföretaget Sharper. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Johan Ljungberg på Sharper på telefonnummer +46 (0) 70 417 69 44. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office & HR.

Följ oss gärna på LinkedIn Sharper Sweden
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 feb 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadskoordinator

Inga fler liknande jobb tillgängliga