Sharper · Publicerad 16 apr 2019

Om företaget:

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande grossist inom VVS, Mark & VA, Industri, Fastighet, Kyla samt Verktyg och Förbrukningsvaror, med en omsättning som uppgår till 7,5 Mdr SEK. Sedan 2004 ägs Dahl Sverige av Saint-Gobain, en av Europas ledande industrikoncerner med verksamhet i ett femtiotal länder.

Läs mer på www.dahl.se

Dina arbetsuppgifter:

Dahl står inför en spännande utvecklingsfas inom digitala affärer och söker nu därför en EDI-ansvarig som skall strukturera upp Dahls erbjudande till kunder. Som ansvarig för denna del av verksamheten har du en central roll i bolagets utveckling. Du kommer att ansvara för utvecklingen av EDI-lösningar i nära samarbete med Dahls sälj- och IT-avdelning.

Du kommer vara bryggan mellan sälj- och IT-avdelningen och ha en viktig roll i att kommunikationen mellan de båda avdelningarna går fram och tolkas på rätt sätt. Vidare kommer du att agera kravställare gentemot IT för utvecklingsprojekt.

Som EDI-ansvarig rapporterar du till Chef för Digitala Affärer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Omvärldsanalys med fokus på trender och möjligheter för EDI
  • Nära kontakt med kunder samt sälj- och marknadsavdelningen för att fånga upp önskemål och behov
  • Agera support till säljavdelningen i både kundärenden och i en konsultativ roll direkt mot kund
  • Funktionell kravställning och övergripande projektledning
Din profil:

Vi söker dig som har jobbat med EDI i ett par år och nu vill vidareutvecklas på området. Du är serviceminded, operativ, van att hantera olika kontaktytor samt har en god analytisk förmåga. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och drivs av att överträffa mål. Att arbeta självständigt och driva egna projekt är något du trivs med.

Krav för tjänsten är även att du både skriver och talar flytande svenska och engelska. Meriterande för tjänsten är universitetsutbildning inom systemvetenskap eller annan teknisk utbildning.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Dahl med konsult- och rekryteringsföretaget Sharper. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Johan Ljungberg på telefonnummer +46 (0) 70 417 44 69. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office & HR.
Följ oss gärna på LinkedIn Sharper Sweden
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 apr 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga