Sharper · Publicerad 11 apr 2019

Om företaget:

MMS mäter och analyserar konsumtion av TV och rörlig bild. Sedan 1993 genomför vi statistiskt säkerställda mätningar av TV-tittandet i Sverige med hjälp av en panel bestående av 3000 hushåll.

Bolaget sitter mitt i centrala Stockholm och söker nu en ekonomiansvarig.

Dina arbetsuppgifter:

Som ekonomiansvarig kommer du att självständigt ansvara för hela ekonomifunktionen i bolaget. Detta innebär att du kommer arbeta brett och varierat med allt från löpande redovisning till prognoser och analyser samt lön. Vidare kommer du även leda och stötta cheferna i det årliga budgetarbetet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Bokföring
  • Fakturering
  • Lön
  • Prognoser och uppföljning
  • Månads- och årsbokslut
  • Lönsamhets- och nyckeltalsanalys
Du kommer att rapportera till VD.

Din profil:

Vi söker dig som har en universitetsexamen inom ekonomi och minst fem års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Krav för tjänsten är att du självständigt genomför månads- och årsbokslut samt har erfarenhet av controlling. Ytterligare ett krav är att du gjort löner, inte bara förberedelserna utan hela flödet på egen hand. Vidare har du goda kunskaper i Excel och talar och skriver flytande svenska. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av Visma.

Som person är du driven, ansvarstagande och har lätt för att skapa goda relationer. Du är kommunikativ, pedagogisk och har ett genuint intresse för siffror. Vidare är du van vid att arbeta självständigt, hålla deadlines och duktig på att prioritera.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Josefine Wrannvik på telefonnummer +46 (0) 70 729 87 35. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office & HR.

Följ oss gärna på LinkedIn Sharper Sweden
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 maj 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga