Sharper · Publicerad 7 sept

Om företaget:

Är du en serviceinriktad och duktig administratör? Vill du utvecklas i en högpresterande miljö? Då kan du vara den vi söker!

Vår kund är en av nordens ledande advokatbyråer. Byrån är känd för sin omfattande erfarenhet av avancerade internationella affärsjuridiska uppdrag och stora transaktioner. Byråns klienter är ledande nationella och internationella bolag, finans- och försäkringsbolag, investerare, tillväxtföretag, liksom andra privata företag med internationell verksamhet och statliga myndigheter.

Till deras kontor i centrala Stockholm söker vi nu en Executive Legal Assistant.

Dina arbetsuppgifter:

Som Executive Legal Assistant kommer du att ha en viktig och central roll och ingå i ett ambitiöst team med cirka 20 assistenter. Du kommer att arbeta tätt med byråns seniora jurister och stötta de med bland annat administrativa uppgifter.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Granska och hantera dokumentation och avtal
  • Ansvara för fakturering
  • Förberedelse av möten och presentationer
  • Koordinera resor, möten och events
Din profil:

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från en liknande roll. Vi ser gärna att du tidigare arbetat som exempelvis chefsassistent eller paralegal.

I den här rollen är det dina personliga egenskaper som är viktigast för att du ska lyckas i ditt arbete. Vi söker dig som motiveras av variation, högt arbetstempo och ett ständigt flexibelt tillvägagångssätt. Du har stor ansvarskänsla och är strukturerad och noggrann. Du kommer att arbeta tätt med byråns jurister vilket ställer höga krav på professionalitet, servicekänsla och flexibilitet.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt goda IT-kunskaper.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Rebecka Hillerström på telefonnummer +46 (0) 70 032 43 46. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
010 - 1600 700
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Assistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga