Sharper · Publicerad 29 aug

Om företaget:

Till vår kund söker vi nu en lönekonsult. Företaget är en mindre redovisningsbyrå beläget i centrala Stockholm. Som lönekonsult kommer du att vara en del av ett tätt och glatt team där samarbete och engagemang värdesätts.

Detta är ett uppdrag på ca fyra månader med goda möjligheter till förlängning. Vi söker dig som kan starta relativt omgående. Du väljer själv vilken omfattning du vill jobba mellan 50-100%.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som lönekonsult kommer du att hantera hela lönekedjan för ett antal mindre kunder. Du kommer bland annat att bereda löner, hantera avvikelser samt göra avstämningar.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Ansvara för hela löneprocessen.
  • Pension.
  • Försäkringar.
  • Kundansvar.
Din profil:

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från liknande roll och ha förståelse för hur olika lönearter fungerar. Vidare ha du erfarenhet av att jobba i systemet Flex Lön.

Som person är du konsultativ till ditt sätt och har lätt för att hantera många bollar i luften.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Rebecka Hillerström på telefonnummer +46 (0) 70 032 43 46. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
010 - 1600 700
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 sept
Omfattning
Heltid, Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga