Sharper · Publicerad 2 sept 2019

Nu söker vi för kunds räkning en Legal Assistant. Omfattningen är heltid och du kommer vara placerad i moderna lokaler i city.

Dina arbetsuppgifter:

Som Legal Assistant kommer du ha en viktig och central roll där du ingår i ett framåtsträvande team med cirka 20 assistenter. Funktionen är kopplad till den juridiska praktiken samt byråns drift där du kommer arbeta tätt med byråns jurister, likväl som övriga affärsnära funktioner. Rollen innebär att stötta dem i olika administrativa uppgifter och tillsammans med dina kollegor kommer du leverera bästa möjliga service. Du kommer ingå i ett ambitiöst team och ha ett nära samarbete med dina kollegor samtidigt som du självständigt tar ansvarar för att driva dina uppgifter framåt.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Ansvara för klientfakturering
  • Förberedelse av möten och presentationer
  • Koordinera interna och externa resor, möten och events
  • Hantera dokumentation och avtal
  • Koordinera ärenden i CRM-system
  • Mail och kalenderhantering för en eller flera jurister
Din profil:

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från en administrativ roll från en affärsdriven miljö. Meriterande erfarenheter kan till exempel vara kundservice, orderadministration, chefsassistent eller andra roller som kräver koordinerande och strukturerad administration.

Din motivation och din proaktiva inställning är viktig i den här funktionen hos vår kund. Vi söker därför dig som vill bidra med din ansvarskänsla, din förmåga att strukturera och din noggrannhet. Du får energi av ett varierande arbete i högt tempo. Flexibilitet är en förutsättning för att trivas i den här rollen.

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt goda IT-kunskaper, främst inom Officepaketet, är en förutsättning för att lyckas.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Josefine Wrannvik på telefonnummer +46 (0) 70 729 87 35. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 sept 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga