Sharper · Publicerad 3 feb 2020

Nu spänner vi bågen, eller öppnar kranen som man säger inom VVS! Våra digitala plattformar ska erbjuda Sveriges hantverkare ännu bättre flyt i affärerna och för det behöver vi en bra produktägare för vår e-handelsplattform. Vi söker en produktägare som har passion för e-handel med lite erfarenhet av likvärdig roll som gillar utmaningen att vara med att bygga den bästa e-handelssiten för en av Sveriges största e-handlare. Dahl har en spännande resa framför sig där vi bygger ett helt nytt internt utvecklings team för utveckling av vår e-handelsplattform, så här har du i denna roll chansen att vara med och bygga något nytt för grunden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Dahls huvudkontor i Bromma.

Dina arbetsuppgifter:

I din roll som produktägare kommer du att tillhöra den digitala avdelningen som tillsammans samlar in och identifierar affärskraven. Som produktägare kommer du att fungera som en länk mellan utvecklingsteamet och ansvariga beställare, de vill säga den som ansvarar för prioriteringen över vad som skall göras och när. Du är den som har hela bilden klar, håller i arbetsprocessen och har kontakt med alla involverade parter. Dessutom ser du till att allt kommer fram i rätt tid.

Din första utmaning kommer att vara att utveckla och rulla ut vår nya e-handelsplattform, som sedan ska användas både av Dahl och av alla våra dotterbolag inom Saint-Gobain Distribution Sverige. Tjänsten innebär alltså också ett tajt samarbete med kollegor i våra dotterbolag, något som gör den ännu roligare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leda projektets utvecklingsprocess som helhet.
  • Driva relevanta frågor i enlighet med produktbacklogg och prioritering i relation till affärsvärde och utvecklingsteamets prioriteringar.
  • Säkerställa transparens och tydlighet inom projektgruppen för att få en agil arbetsprocess att fungera väl.
  • Hålla kontakten med uppdragsgivare och intressenter.
Din profil:

Vi söker sig som har erfarenhet från likvärdiga uppgifter. Så klart har du ett brinnande intresse för webbhandel, kryddat med någon form av akademisk utbildning. Du har också god kunskap om användarprinciperna för webbplattformar och känner till agila metoder och ser fram mot att jobba enligt SCRUM. Dessutom är du en god projektledare och kul kollega.

Som person är du positiv, självgående och lösningsorienterad. Vidare har du ett stort intresse för teknik i samspel med affärer. Du motiveras av utmaningar och ser till att klura ut smarta lösningar, samtidigt som du får alla med på resan.

Varför arbeta på Dahl?

Dahl erbjuder en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och känna sig trygga i sina anställningar. Vi erbjuder därför marknadsmässiga löner, friskvårdsbidrag, företagshälsovård, pensionsavsättning och anslutning till kollektivavtal.
Vi har en stark tro på att våra medarbetare bidrar till vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär. Vi lägger därför stor vikt vid medarbetarutveckling och goda möjligheter till karriär- och kompetensutveckling.
Utöver ovanstående erbjuder vi bland annat
  • Subventionerad lunch (Rikskortet)
  • Regelbundna hälsokontroller
  • Personalrabatter i våra butiker
  • Rabatter på bland annat privatleasing av personbil, träningskort, glasögon och linser
  • Frivillig gruppförsäkring
Om företaget

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande VVS-grossist med över 100 års erfarenhet. Vi är ett rikstäckande handelsbolag med ca 1 200 anställda, ett nationellt logistiknät, ett 80-tal butiker och en omfattande e-handel både i produktvolym och i andel av vår försäljning.

Dahl ingår i den franska industrikoncernen Saint-Gobain, ett av världens äldsta företag, grundat på 1600-talet under glastillverkningens era där slottet i Versailles var en av de första kunderna. Koncernen har ca 200 000 anställda och verksamhet i ett 70-tal länder. Saint-Gobain är börsnoterade i Paris och omsätter drygt 400 miljarder kronor.

I Saint-Gobain Distribution Sweden (kallat SGDS) ingår förutom moderbolaget Dahl också bolagen Optimera, Bevego, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel - där var och en arbetar mot proffshantverkare inom sitt verksamhetsområde.

Den digitala utvecklingen inom bolagen drivs via Dahls tekniska plattformar, och nu gör vi en jättesatsning för att optimera alla bolagen inför framtidens handel och informationsspridning via webb och olika digitala verktyg.

Vi som rekryterar

I denna rekryteringsprocess samarbetar Dahl med Sharper. Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office & HR.

Följ oss gärna på LinkedIn Sharper Sweden

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Rebecka Hillerström på telefonnummer +46 (0) 70 032 43 46. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 feb 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga