Sharper · Publicerad 15 okt

Om företaget:

Alfa Lavals kärnverksamhet baseras på tre nyckelteknologier: värmeöverföring, separering och flödeshantering. Alla tre har stor betydelse för industriföretag och Alfa Lavals tekniska expertis innehar här en ledande ställning.

För Alfa Laval är service ett totalkoncept som omfattar allt; från att tillhandahålla den minsta reservdelen till att ingå ett livslångt samarbete. Alfa Laval har ett globalt nätverk med över 200 välutbildade servicespecialister, ett brett sortiment av konkurrenskraftiga servicelösningar, unik expertis som bygger på över 120 års erfarenhet inom företag och servicecentra på hundratals platser i över 50 länder.

Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör.

Alfa Laval gör nu en storsatsning på IoT och vi söker dig som vill vara med på denna resa!

Dina arbetsuppgifter:

Som projektledare kommer du att få en central och viktig roll i Alfa Lavals satsning på IoT, Internet of Things. Du kommer att driva och följa upp projekt kopplat till IoT inom Alfa Lavals marina business unit.

Fokus ligger på att definiera och utveckla kommersiella strategier och affärsplaner i förhållande till IoT i syfte att skapa mervärde för Alfa Lavals kunder.

I rollen som projektledare kommer du att ha stor kontakt med andra interna funktioner hos Alfa Laval och även deras kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Projektledning av aktuella IoT-projekt.
  • Definiera affärsmodeller och strategier.
  • Koordinera och följa upp aktiviteter kopplade till projekt.
Din profil:

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet från IoT. Vidare ser vi att du är en van projektledare och har erfarenhet av att planera, driva och utföra projekt.

Du har ett stort affärssinne och ha en kommersiell förståelse. Vidare är du nytänkande och innovativ med en förmåga att hitta nya lösningar.

Du är driven och framåtsträvande med en förmåga att jobba självständigt såväl som i grupp.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Rebecka Hillerström på telefonnummer +46 (0) 70 032 43 46. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office & HR.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
010 - 1600 700
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga