Sharper · Publicerad 13 feb

A better Life, A better World!

Avdelningen Sales Administration på Panasonic vill utöka sitt team med ytterligare en fantastisk kollega. Som Sales Administrator kommer du tillsammans med ditt team bistå kunder med all typ av support kopplat till orderhantering och leveransuppföljning. Via både mail och telefon kommer du att hantera frågor kring bland annat leveranser, lagerstatus och prisförändringar. Även andra administrativa uppgifter ingår. Hos Panasonic får du möjlighet att utvecklas i ett internationellt bolag med många möjligheter.

Din profil:

Vi söker efter dig som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och är van vid att arbeta med telefon som verktyg. Du känner dig bekväm med att navigera i olika affärssystem. Meriterande är kunskap av Excel och SAP R/3.

Krav för tjänsten är svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du noggrann och självgående och trivs med att arbeta i en internationell miljö. Du har en positiv inställning och tar dig gärna an nya utmaningar.

Du är social och trivs med att arbeta i grupp såväl som självständigt.

Detta är ett konsultuppdrag under ett års tid, med möjlighet till förlängning.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Ida-Maria Rundén på telefonnummer +46 (0) 73 031 95 90. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office & HR.

Följ oss gärna på LinkedIn Sharper Sweden
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
010 - 1600 700
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 mars
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Säljsupport

Inga fler liknande jobb tillgängliga