Sharper · Publicerad 2 okt

Om företaget:

Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office.

På Sharper är den ena dagen inte den andra lik. Klimatet genomsyras av nytänkande och en vilja att hela tiden bygga Sharper och teamet starkare. Vi tror på laganda och för att uppnå ett riktigt kundvärde arbetar vi med egen organisationsmodell som vi kallar för One Team Rekrytering. Läs mer på www.sharper.se.

Efter att ha brutit ut Sharper från Studentwork Sharper AB 2017 tar vi nu ett nytt grepp för 2018 och rekryterar flera personer till teamet. Vi på Sharper lever efter att It´s all about commitment och är ständigt i förändring och förbättring. Därför söker vi också personer med just de egenskaperna.

Sharper är ett sammansvetsat team och söker nu dig som vill vara med på en tillväxtresa. Kulturellt rätt före kompetens kommer att genomsyra vår rekryteringsprocess.

Dina arbetsuppgifter:

Denna tjänst är perfekt för dig som älskar att vara med i en expansionsfas. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo i en startup-miljö mot högt uppsatta mål. Vi letar därför efter dig som har mycket energi och har en doer-inställning. Som Senior Recruiter på Sharper ansvarar du för hela rekryteringsprocessen med allt från kravprofil ute hos kund, annonsering, search, telefonintervjuer, intervjuer, kandidatpresentation samt tillsättning.

I rollen ingår även att skapa och upprätthålla ett kontaktnätverk med kvalificerade kandidater för att kunna säkerställa en snabb leveransprocess i världsklass. Du kommer också att ha löpande kontakt med kunder och konsulter och arbeta konsultativt och rådgivande.

Din profil:

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst några års arbetslivserfarenhet från konsult-, bemanning- alt rekryteringsbranschen. Du kan rekryteringsprocessens olika delar och är van vid att arbeta självständigt med rekrytering.

Då arbetet innefattar mycket kontakt med kandidater, konsulter och kunder ser vi att du är en social relationsbyggare med en förtroendeingivande personlighet. Du har ett starkt kvalitetsfokus och motiveras av att leverera goda resultat.

Du är en kreativ och lösningsorienterad person som drivs av framgång. Du har ett affärsinriktat förhållningssätt och genom engagemang och dedikerat arbete strävar du alltid efter att överträffa mål och förväntningar.

Vi erbjuder dig en nytänkande, utvecklingsorienterad arbetsmiljö med drivna och engagerade kollegor.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Rebecka Hillerström på telefonnummer +46 (0) 70 032 43 46. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
010 - 1600 700
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga