Sharper · Publicerad 11 feb 2021

Om företaget:

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen. På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Nu söker vi en tekniker inom VVS och Kyla till Dahls avdelning för Teknisk support på plats i Bromma. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående som löper fram till årsskiftet 2021/2022. Teamet består av en liten familjär grupp på fyra personer med en stark teamkänsla där alla svarar på frågor från kunder om Dahls Global Brands. Teknisk support samverkar och kommunicerar också i stor utsträckning med Dahls produktchefer, logistik, leverantörer samt produktutveckling.

Dina arbetsuppgifter

Som tekniker på Teknisk support kommer du att få möjlighet till att arbeta brett med support inom VVS och Kyla. Bland annat teknisk support till Dahls kunder och säljare, i form av medverkan i produktutveckling för Dahls Global Brands samt genom kontakt med leverantörer och andra stakeholders i en rad ärenden. Rollen erbjuder variation, utveckling och möjlighet till att påverka arbetet så länge kunden erbjuds marknadens bästa service. Gruppen består av fyra tekniker och du rapporterar till chefen för Teknisk support. Arbetstiden är 08.00-16.30.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Teknisk support till våra säljare och kunder via telefon och mail.
  • Produkt-/kvalitetsförbättrande åtgärder av vårt befintliga egna sortiment mot leverantörer.
  • Reklamationshantering med förekommande arbetsplatsbesök hos våra kunder.
  • Bistå i produktutvecklingen för Dahls egna varumärken.
  • Produkttester
  • Skadehantering och skaderapportering
Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av fältarbete som VVS-montör eller tekniker. Har du dessutom arbetat med kyla är detta meriterande. Vidare pratar du och skriver på svenska samt engelska obehindrat. Körkort är ett krav för tjänsten.

Som person brinner du för att lösa kundens problem. Du har hög social kompetens och är van vid breda kontaktytor, både internt och externt. För att lyckas i rollen ser vi att du är en lagspelare med vilja att ständigt lära dig nya saker. Du är positiv, nyfiken och initiativtagande då produkterna vi supporterar hela tiden utvecklas.

Varför arbeta på Dahl?

På Dahl skall samtliga medarbetare trivas, må bra och ha kul på jobbet. De har en stark tro på att medarbetarna är avgörande i deras framgång och de är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär. Dahl har flera år på rad fått utmärkelsen "Årets karriärföretag" och det är inte ovanligt att man under sin tid på Dahl arbetar i flertalet roller.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Dahl med Sharper. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten eller processen vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 8 612 04 90. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Sharper är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på chefs- och specialistroller. Sharper ingår i koncernen The Soft Skills Family och är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Supply Chain samt Office & HR.

Vi på Sharper tycker att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. Vill du veta vilka soft skills som just du har och hur du kan använda dessa på bästa sätt?

I samband med att du skickar i din ansökan får du möjlighet att svara på ett frågeformulär från Psycruit gällande dina soft skills. Formuläret tar ca 10 minuter att utföra och efter du besvarat frågorna kommer du få en feedbackrapport mejlad till dig som ingående belyser dina soft skills. Rapporten kan du sedan använda för personlig och professionell vidareutveckling.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 mars 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Rörmokare

Inga fler liknande jobb tillgängliga