Sigma IT Consulting Sweden AB · Publicerad 21 sept

Trivs med att ha många kontaktytor och av att vara spindeln i nätet? Vi söker dig som kan matcha våra konsulter med inkommande uppdragsförfrågningar!

Tjänsten är ny med placering på Sigma IT Consulting kontor i Stockholm där du ingår i ledningsgruppen. Som bemanningsansvarig kommer du att driva matchningsprocessen med att hitta rätt konsult till rätt uppdrag framåt. Detta är en central och koordinerande roll där du tillsammans med säljorganisationen, konsultchefer och konsulter matchar förfrågningar från alla våra kunder på ett effektivt och kvalitativt sätt.

I arbetsuppgifterna ingår att
  • Hantera och registrera inkommande förfrågningar från kunder/säljare
  • Matcha och synliggöra inkommande förfrågningar mot konsulter/konsultchefer
  • Ha löpande kontakt med tillgängliga konsulter och dess konsultchefer med strävan att hitta uppdrag för konsulten
  • Ha ett nära samarbete med Sigmas underkonsultnätverk (Society) för att matcha rätt konsult efter våra kunders behov.
  • Coacha och stötta konsulter i CV-hantering
  • Coacha inför intervjutillfälle
Vi tror dessutom att du har:
  • Tidigare erfarenhet som konsult, bemanning eller säljare
  • Erfarenhet inom IT- branschen
  • Administrativ erfarenhet och en talang för att snabbt sätta dig in i olika system
  • Ett personligt driv och ambition att utveckla dig själv, Sigma och Sigmas affärer
Vi söker dig som trivs med att ha många olika kontaktytor, både intern inom Sigma och externt mot kunder och kandidater. Du har god personkännedom och förmåga att hitta den allra bästa kompetensen i vår verksamhet. Du har lätt för att kommunicera och skapa förtroende hos våra medarbetare. Du trivs med att ha ordning och redan och du är duktig på att koordinera och strukturera. Av andra beskrivs du som ambitiös, orädd med god känsla för ansvar, sälj och kvalitet.

Vi erbjuder
Med grund i våra värdeord passion & execution tar du dig an utmaningen att driva utvecklingen både hos våra kunder och på Sigma för att skapa en bättre morgondag. I gengäld erbjuder vi dig ett utvecklande och stimulerande jobb där du får direkt inflytande på din egen och bolagets utveckling. Du har en central roll i organisationen och du hjälper andra att lyckas vare sig det gäller att förmedla drömjobbet till en kandidat eller nyckelkompetensen till en av våra kunder. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Om Sigma IT Consulting
Sigma IT Consulting ingår i Sigma koncernen som har över 2000 medarbetare i 11 länder. Sigma är ett familjeföretag och är idag Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag som ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson. Sigma IT Consulting finns på ca 20 orter i Sverige och i ytterligare sex länder. Tillsammans är vi omkring 850 medarbetare. Genom våra olika specialistkompetenser inom IT och management effektiviserar och förnyar vi våra kunders affärsverksamhet. Sigma har bland annat ett stort engagemang i välgörenhetsorganisationen Star For Life, vilket vi är mycket stolta över.

Kontakt
Du är varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Ellinor Erixon för mer information,ellinor.erixon@sigma.se alt 0702-14 03 04. Vi söker ett antal personer. Intervjuer och rekryteringar kommer att ske löpande så ansök redan idag.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga