Sigma IT Consulting · Publicerad 18 jan

Brinner du för att skapa en enklare vardag för användare av SharePoint och Office 365?

Vår mission är att med SharePoint och Office 365 skapa en enklare vardag för våra kunder. Vi växer och söker just nu fler duktiga Office 365- och SharePoint-specialister som ska ingå i vårt team i Stockholm. Vi söker dig som brinner för att jobba med Sharepoint eller Office 365 och som vill göra skillnad för våra kunder. Du kan vara utvecklare med ett par års erfarenhet av C#, .Net, JavaScript eller Angular, eller älska att agera spindeln i nätet samtidigt som du har nära kundkontakt som t ex projekt- eller förvaltningsledare.

Bool by Sigma är ett av Sveriges mest ansedda och erfarna konsultföretag inom lösningar baserade på Office 365 och SharePoint. Vi strävar alltid efter att leverera verksamhets- och kundnytta oavsett teknisk plattform. Vi erbjuder strategi, analys och planering som ligger till grund för den lösning som ska utvecklas. Vi tar ansvar för helheten - från inledande analys/planering till utveckling/arkitektur och säkerställer att våra kunder kan förvalta lösningarna vi levererar. Dessutom erbjuder Bool by Sigma paketerade helhetslösningar och åtaganden som sker med egna resurser.

Ditt erbjudande åt oss:

- Minst tre års erfarenhet inom Office 365 och/eller SharePoint, antingen som utvecklare eller administratör/konfigurator

- Erfarenhet av agila arbetssätt och metoder

- Vilja att arbeta med molnbaserade lösningar såsom SharePoint Online, Azure, Office 365 osv

- Tar fram lösningar som gör skillnad i kundens verksamhet

- Serviceinriktad

- God kommunikativ förmåga på svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande egenskaper inkluderar:

- IT-relaterad eftergymnasial utbildning

- Microsoft-certifieringar inom Application eller Developer-spåren

Vårt erbjudande till dig

Hos Bool by Sigma är alla erfarna specialister. Vi tar ofta både krävande och ledande roller i våra kunders viktigaste projekt. Vår kultur präglas av våra värderingar och vårt syfte: att göra skillnad, skapa framgång och ha roligt tillsammans. En kultur där drivkraft, framåtanda, humor, kamratskap och en vilja att lära sig mer är helt naturligt. En kultur som gjort oss till en av Sveriges mest ansedda konsultbolag inom SharePoint och Office 365.

Du kommer få chansen att utvecklas tillsammans med andra vassa konsulter i en kreativ och dynamisk miljö både i spännande kunduppdrag och inom Bool by Sigma. Vi vill göra saker tillsammans och ha roligt på jobbet, även de som jobbar ute hos kund. Vi strävar efter att lära av varandra - och att hela tiden se möjligheter.

Ansök och bli en av oss!

Kontaktuppgifter

Urval sker löpande så ansök nedan redan idag och bli en av oss! Kontakta Marcus Etéus marcus.eteus@sigma.se om du har några frågor.

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT Consulting består av ca 1 200 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med ca 4 000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i bl.a. Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare