Sigma IT · Publicerad 22 jan 2021

Har du erfarenhet som e-commerce manager eller liknande och vill fortsätta utvecklas i området, jobba med många olika intressanta e-handlare och i flera olika branscher?

Sigma söker nu en driven E-commerce Project Manager till enheten Unified Commerce i Stockholm, Sigmas specialistenhet för e-handel och kringliggande tjänster. Våra kunder behöver din hjälp och erfarenhet med att implementera och driva sin e-handel till nästa nivå. Här får du möjlighet att arbeta med stora kunder som är Sveriges mest framgångsrika bolag inom sina respektive branscher.

Läs vidare nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Vilka är vi?

Unified Commerce är Sigmas specialistenhet för allt inom e-handel. Vårt mål är att ta våra kunders e-handel till nästa nivå och vara en partner på resan genom att ge deras kunder en bättre upplevelse. Det gör vi genom att samla de bästa inom branschen i vårt team och samlar alla system som rör e-handel och kunddialog till ett ekosystem för att skapa en bättre köpupplevelse.

Alla våra medarbetare har lång erfarenhet av e-handel och har arbetat med och på några av världens mest framgångsrika e-handlare. Inom Unified Commerce har vi fyra enheter, E-com, PIM, MDM & CRM. Denna tjänst kommer att ingå inom E-com, på e-com arbetar våra affärsutvecklare och systemutvecklare sida vid sida med några av de främsta plattformarna inom e-handel: Episerver, Sitecore, Umbraco och Storm Commerce.

Din vardag

Som E-commerce Project Manager får du en varierande vardag, du kommer att arbeta nära Sigmas kunder och tillsammans med dem implementera och vidareutveckla deras e-handel. Du ansvarar för projektens alla faser, du planerar, leder och styr projekten tillsammans med ditt projektteam enligt agila arbetsmetoder. Du är budgetansvarig och följer upp och rapporterar till intern och extern styrgrupp. Du kommer sätta dig in kunders verksamheter och med din erfarenhet hjälpa och vara rådgivande för att få kunden att lyckas med sin e-handel. Ofta arbetar du med fler än ett uppdrag som ger dig stor erfarenhet av många olika typer av e-handlare där du spelar en nyckelroll för våra kunders framgång, du arbetar med ett team av kompetenta och stöttande kollegor. Du kommer arbeta i ett team tillsammans med andra projektledare, business analysts och utvecklare på kontoret i Stockholm.

I rollen kommer du:
  • Ha mandat och stora möjligheter att direkt påverka ditt arbete och hur teamet arbetar tillsammans.
  • Skapa nya kundkontakter och förvalta existerande relationer.
  • Balansera din tid mellan projektledning och analys/affärsutveckling av kunders affär.
  • Projektleda nya e-handelsimplementationer och vidareutvecklare redan existerande lösningar
  • Arbetssättet är agilt med korta beslutsvägar, vilket gör att det finns utrymme att bidra med nya idéer som skapar värde.
  • Delaktig i enhetens affärsutveckling.
Vem är du?

Du är en person som har minst 5 års erfarenhet av e-handel och du arbetar idag som E-commerce manager eller liknande. Du trivs med att leda och visa vägen och har erfarenhet av att driva projekt agilt. Du har även erfarenhet av konverteringsoptimering, analys och affärs- och verksamhetsutveckling.

Flexibilitet och vetgirighet är två egenskaper som stämmer bra in på dig som person och medarbetare. Du trivs i en rådgivande roll med många kontaktytor och ser positivt på kunskapsdelning och diskussioner kollegor emellan. Du tycker att kommunikation är viktig med såväl kunder som kollegor, du har även en affärsmässig och kundorienterad attityd.

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Sigma IT är det största företaget i om Sigmakoncernen och vi jobbar enligt ledorden Passion and Execution. För oss innebär det att vi älskar det vi gör och vi får det gjort. Vår företagskultur är stark och något vi är stolta över, därför är dina personliga egenskaper extra viktiga för oss. Vi har både affärsmässighet, kundorientering och teknikintresse i blodet samt givetvis en förmåga att snabbt ta till oss ny information och omvandla den till kreativa lösningar.

Vi respekterar alla och tar gärna till oss av andras erfarenheter samtidigt som vi gärna delar med oss av våra egna. Vi tror att mångfald främjar kreativiteten och hjälper oss att växa både som personer och företag.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail. Vi tar emot ansökningar löpande. Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila ansvarig rekryterare Ulrika Nord på Ulrika.nord@sigma.se.

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Det är nära till dem som fattar besluten och du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 mars 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga