Sigma IT · Publicerad 22 dec 2020

Vi söker nu en lösningsarkitekt inom Azure till Serve på Sigma IT!

I denna roll arbetar du med att hjälpa våra kunder med att bygga, designa och implementera arkitektur och lösningar för LaaS, PaaS och SaaS. Vi söker dig med ett starkt intresse för IT och en god känsla för service.

Skicka in din ansökan idag!

Hur ser rollen ut?

I rollen som lösningsarkitekt kommer du att hjälpa kunder att driva deras resa framåt mot molnet. Rollen innefattar att testa och utveckla befintliga lösningar och ge förslag på innovativa lösningar.

Du kommer även att få:
  • Bygga, designa, automatisera och implementera arkitektur och lösningar i Azure enligt Cloud Adoption Framework.
  • Genomföra tekniska analyser och ge råd kring molnlösningar.
  • Testa och förbättra befintlig lösning och ge förslag på innovativa lösningar.
  • Hantera stora migreringar till Azure.
  • Ta fram och förklara tekniska kravspecifikationer.
  • Ta fram och förklara förvaltningsmodell.
Du kommer att tillhöra Serve som är ett litet bolag i det stora, där det är lätt att förverkliga idéer samt vara med och forma organisationen. Serve består av tre team, support, core, customer engagement och i teamet hjälper vi varandra samt har ett väldigt nära samarbete.

Din bakgrund

Vi tror att du:
  • Har en IT utbildning på gymnasienivå, yrkeshögskola eller liknande.
  • Har erfarenhet av att implementera arkitektur och lösningar i Azure.
  • Har erfarenhet av att hantera stora migreringar till Azure.
  • Har genomfört tekniska analyser och gett råd kring molnlösningar.
Som person gillar du att kommunicera med andra människor och vill utvecklas genom att möta många olika typer av människor, frågor och tekniska utmaningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt att lyssna och lära.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vi hanterar ansökningar löpande, så vänta inte med att skicka din ansökan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar via mail. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ulrika Nord på Ulrika.nord@sigma.se.

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
19 feb 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Arkitektur

Inga fler liknande jobb tillgängliga