Nexer AB · Publicerad 12 feb 2021

Nu söker vi en ledare till vårt frontend-team. Det är en unik roll för dig som brinner för personalansvar och att leda, men samtidigt inte vill släppa tekniken och leverera tillsammans med teamet. Rollen är en mix av ledare och konsult, där du får ta egna initiativ och hjälpa andra framåt. Samtidigt får du själv utvecklas i spännande uppdrag inom frontendutveckling.

Vi söker dig som kan inspirera och motivera teamet till stordåd med nya tankar och idéer. Du får hjälp av vårt egna ledarskapsprogram "Nexer Way" och ett stort nätverk av ledare och chefer.

I rollen ingår bland annat:
  • Personalansvar för ett befintligt team, beläggning av konsulter och rekrytering.
  • Personalansvaret över Göteborg, Stockholm och Malmö.
  • Dagligt ansvar för teamet, med fokus på affärsutveckling, försäljning och att vårda kundrelationer.
  • Lönesättning, budgetarbete och löpande rapportering.
  • Att stötta konsulterna i sina uppdrag och coacha dem i sin utveckling.
  • Du ingår som CU-chef i Mavericks ledningsgrupp.
Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom utveckling och erfarenhet av att leda team. Du har ett stort nätverk och gillar att driva och utveckla affärer. Du är bekväm i rollen som brygga mellan utveckling och verksamhet, och kan skapa goda samarbeten, förståelse och riktigt bra resultat.

Vi tror att du är öppen, nyfiken, coachande, framåt och inte minst positiv. Du älskar helt enkelt det här och sprider gärna din kunskap till andra! Vi vill att du ska fortsätta att utvecklas hos oss och ha kul på jobbet.

Vilka är Maverick?

Maverick är en digital fullservicebyrå och en del av Nexer. Vi briljerar inom innovation, tech och digital kommunikation. Vår styrka finns i det digitala och kreativa. Maverick har ett 70-tal medarbetare på kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och en satellit i Bangalore, Indien.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga