Sigma Recruit · Publicerad 4 dec 2020

Vill du bli vår nästa kollega på Sigma Recruit?

Vi satsar stort på vår verksamhet i Stockholm och kommer att utöka med tre rekryteringskonsulter inom IT/Tech under Q1 2021. Vi vill ha dig som drivs av att göra affärer, älskar rekrytering och som redan har ett upparbetat nätverk av kunder och kandidater inom IT/Tech.

Din vardag
I din roll som rekryteringskonsult hos oss kommer du att få en helt unik tillhörighet. Som en del av Sigmakoncernen sitter vi mitt i teknikutvecklingens epicentrum, där digitalisering, AI och automatisering är vår vardag. Ingen annanstans kommer du att få så bra förutsättningar att rekrytera morgondagens ledare och specialister som här. Rekryteringshantverket ligger oss varmt om hjärtat och för oss är det viktigt att hela tiden ligga i framkant vad det gäller processtänk, verktyg och attraktionskraft. För dig innebär det att vi möjliggör det som verkligen betyder något - att du får tid till den rådgivande dialogen för de som du möter, både med kunder och kandidater.

Vi lever våra värderingar PASSION & EXECUTION, vi älskar det vi gör och vi får saker gjorda.

Vem är du?
Du är en erfaren rekryteringskonsult inom IT/Tech som älskar försäljning. Affärsmässighet är A och O för dig, och du får saker och ting gjorda. Att driva en hel rekryteringsprocess är inga problem för dig och som relationsbyggare skapar du värde i alla dialoger du för.

Du är redo för ett nytt steg i din karriär, där du kan få vara med och påverka din egen framgång tillsammans med ett gäng likasinnade kollegor. Du får chans att göra skillnad på riktigt, idag och för morgondagen.

Vill du veta mer?
Hör gärna av dig till oss! Kontakta Susanne Hjälmered susanne.hjalmered@sigma.se 070-389 70 07 eller Kristin Burrescia på kristin.burrescia@sigma.se 070-247 20 01. Du är givetvis välkommen att indikera intresse till oss via LinkedIn.

Formell ansökan skickar du in på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga