Sigma Young Talent · Publicerad 21 dec 2020

Sigma Young Talent söker nu ytterligare en Business Manager, missa inte chansen att få arbeta i Stockholms härligaste team!

Vi ser att du har stor Passion för det du gör och en utpräglad känsla för att driva egna processer mot olika typer av kunder. I denna roll arbetar du som kundansvarig och i team med rekryterare och konsultchef jobbar ni tätt tillsammans för att få Sveriges nöjdaste kandidater, kunder och konsulter.

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning från vår bransch, dessutom gärna med en bakgrund från en stark säljkultur. I vårt team står entreprenörsanda och höga mål i fokus vilket är viktigt att du trivs med.

Hur ser rollen ut?
I rollen som Business Manager ansvarar du för hela processen och vår relation till kund. Du utvecklar samarbetet med befintliga större kunder samtidigt som du bygger upp din kundportfölj genom nykundsbearbetning. I din roll som Business Manager representerar du Sigma Young Talent - ett av Sigmakoncernens snabbast växande bolag.

Din bakgrund
Vi ser att du är målmedveten, ansvarstagande och har en stark entreprenörsanda. Du skall drivas av att göra skillnad och tycka om att prestera. Dina personliga egenskaper är väldigt viktiga för oss, våra medarbetare kännetecknas av affärsmässighet och en ständig vilja att bemöta problem med kreativitet! Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna, utvecklas och lära. Vi tror att din erfarenhet och inställning är viktigare än din utbildningsbakgrund.

Vi har stort fokus på var vi skall men glömmer inte bort att ha roligt längst vägen. Vårt team har en stark tillväxtplan och där behöver vi dig! Vi vill att du brinner för att bygga vårt bolag och bidra till vår starka kultur. Våra värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och när vi träffas ser vi framemot att berätta mer om dem.

Sist men inte minst - hos oss kommer vi tillsammans göra allt för att du skall lyckas och samtidigt ha kul på jobbet! Vi tror på självledarskap, men kommer att ge dig de verktyg du behöver.

Hur är Sigma som arbetsgivare?
Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar allt vi gör och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna - tillsammans med våra kunder tar vi de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling och tillväxt.

Våra kunder och uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan via LinkedIn. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Pernilla Johansson, VD på Sigma Young Talent (pernilla.johansson@sigma.se) alternativt Maja Barne, HR (maja.barne@sigma.se).
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 jan 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga