Sigma · Publicerad Idag 00:00

Vårt erbjudande
Söker du nästa steg i din karriär som säljare av IT-konsulttjänster? Som Account manager på Sigma Young Talents arbetar du med kvalitativ försäljning av konsulttjänster i en koncern där det finns stora möjligheter till en spännande karriär. Med över 30 år i branschen är Sigma ett av de ledande IT- och teknikkonsultbolagen i Sverige. Koncernen är i en expansiv fas och på Sigma Young Talents blir du en del av ett ambitiöst och målmedvetet team.

Om rollen
Som Account manager hos Sigma Young Talents får du en stor frihet, men förväntas också ta ett stort ansvar. Du arbetar självständigt med din försäljning och ansvarar för hela processen och relationen till kund. Här utvecklar du samarbetet med fler befintliga kunder och bygger upp din egen kundportfölj genom nykundsbearbetning. I din roll som Account manager representerar du Sigma Young Talents, ett av de snabbast växande bolagen i koncernen.

Mer konkret innefattar rollen bland annat följande arbetsuppgifter:
 • Prospektering
 • Mötesbokning
 • Kundmöten
 • Offert- och avtalsskrivning
 • Säkerhetsställa en kvalitativ leverans till kund
 • Kundvård
 • Merförsäljning
 • Affärsutveckling
Tjänsten är placerad på Sigmas kontor i centrala Stockholm.

Din bakgrund
Vi söker dig med goda resultat från försäljning och minst 1-2 års erfarenhet av IT-bemanning. För att trivas och lyckas i rollen och på Sigma måste du vara driven och målmedveten. Andra egenskaper vi söker efter är:
 • Ansvarstagande
 • Övertygande
 • Kommunikativ
Om du utöver ovanstående innehar en akademisk examen så är det starkt meriterande.

Om Sigma Young Talents
Sigma Young Talents ingår i Sigma koncernen som har över 2700 medarbetare i 11 länder. Sigma är en familjeägd koncern och är idag Sveriges största privatägda IT- och teknikkonsultföretag. Det ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson.

Sigma Young Talents startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak - unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Inom Sigma jobbar vi aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i välgörenhetsorganisationen Star For Life, vilket vi är mycket stolta över.

Ansökan
I denna rekrytering har Sigma Young Talents valt att samarbeta med Boxhill. Om du känner att ovanstående stämmer överens med dina ambitioner så är du välkommen att skicka in din ansökan innehållandes CV och personligt brev till Kim Swing påkim.swing@bhill.se.

Urval sker löpande, och om du har frågor kring tjänsten tveka inte att kontakta Kim Swing på kim.swing@bhill.se alternativt 073-509 18 83.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga