Sigma · Publicerad Igår 00:00

Vill du vara med och utveckla applikationer hos Sveriges mest erfarna outsourcingsföretag inom pensionsadministration och stiftelseförvaltning?

Allmänt om företaget
Skandikon är ett av Sveriges mest erfarna outsourcingföretag inom pensionsadministration och stiftelseförvaltning. De har lång erfarenhet av outsourcing, och väl inarbetade rutiner. Skandikon är det gemensamma varumärket för Skandikon Administration AB, Skandikon Pensionsadministration AB och Svensk Pensionsadministration KB. De båda förstnämnda är dotterbolag till Livförsäkringsbolaget Skandia ömsesidigt medan det sistnämnda ägs av Skandikon tillsammans med Försäkringsbranschens Pensionskassa.

Läs mer på www.skandikon.se

Rollen
Rollen innefattar utveckling av en egen applikation, i huvudsak - både mot gränssnitt och mot bakomliggande system. Du kommer vara en del av ett team som jobbar agilt, och du kommer få driva egna projekt och ta eget ansvar. Teamet består av 12 medarbetare som gemensamt ansvarar för att de egenutvecklade applikationerna uppfyller interna och externa krav samt säkerställer att arkitekturen förblir kostnadseffektiv och stabil.

Din bakgrund
Vi tror att du har en Fil.kand eller eftergymnasial utbildning inom systemutveckling. Du har 0-5 års erfarenhet av systemutveckling i .NET-ramverket och med Visual Studio som IDE. Har du intresse eller erfarenhet av finansbranschen så det meriterande.

Teknikkunskaper på grundläggande nivå:
  • .NET/C#
  • .NET MVC med Razor
  • HTML
  • CSS
  • JavaScript
Det är även meriterande om du har erfarenhet av agil projektledning genom Scrum.

Skandikon erbjuder dig
Skandikon är en organisation med högt i tak. Arbetsmiljön är trevlig och det finns mycket rum för utveckling inom rollen och teamet. Utöver de mjuka förmånerna erbjuds även kollektivavtal, pensionsavtal och förmånliga lån via Skandia.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Magnus Frennberg på magnus.frennberg@sigma.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
På Sigma Young Talent fokuserar vi på att hitta nya IT-talanger och att bygga morgondagens stjärnor. Vi jobbar aktivt med att träffa framtida talanger varje dag och hjälper dem att nå sina karriärdrömmar.

Vi är ett konsultbolag där talanger kan inspireras och ta lärdom av dina kollegor. Våra kunder är ofta stora, välkända aktörer inom olika branscher.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Kontakt
Mejla Magnus Frennberg

Inga fler liknande jobb tillgängliga