Sigma · Publicerad 16 jan

Är du en junior systemutvecklare som vill utvecklas inom E-handel? Gillar du att lösa problem? Då söker Sigma IT Consulting dig!

Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan idag.

Om kunden:

”Vi leder den digitala revolutionen framåt och för oss finns bara de högsta ambitionerna. Vi ger oss inte förrän vi hittar de smartaste lösningarna, antar de mest spännande utmaningarna och jobbar med de bästa människorna. Vi är ett starkt och snabbt växande IT-konsultföretag som hjälper våra kunder med nyskapande lösningar varje dag. Det har vi gjort sedan internets barndom. På vägen har vi byggt en stark och passionerad företagskultur, som bottnar i visionen om en bättre morgondag. Något vi är otroligt stolta över!” – Sigma IT Consulting.

Om rollen:

Som junior utvecklare kommer du arbeta tillsammans med erfarna utvecklare i ett mindre team på Sigma. Du kommer att arbeta med främst backend utveckling i C#, men det finns även mindre moment av frontend. Tillsammans med ditt team bygger ni lösningar som sedan implementeras i ett CMS verktyg. Du kommer hela tiden att få lära dig nya saker och utvecklas som programmerare. Som Junior har du tillgång till seniora mentorer, som gärna svarar på frågor och assisterar dig i arbetet.

Din profil:

Vi söker dig som är en junior systemutvecklare med ett stort intresse för teknik, problemlösning och E-handel.

Vi söker dig som:

  • Har kunskap inom C# och .NET-ramverket.
  • Vill arbeta med backend-utveckling.
  • Kommunicerar flytande på svenska och engelska

Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området, antingen från universitet eller högskola.

Vi ser att du som person är självständigt och ansvarstagande. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och tycker om att arbeta med problemlösning. Du vill vara en del av ett härligt gäng som brinner för e-handel och kod.

Våra värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och det är viktigt att du som blivande konsult kan identifiera dig med dessa. Mer om våra värderingar går att läsa vidare om i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/varderingar

Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer vara konsult hos Sigma och efter överenskommen tid finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund. Under din tid som konsult hos Sigma kommer du ges möjlighet att vara med på våra konsultmöten och kompetensträffar.

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.

Ansökan


Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa den! Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta Magnus Frennberg – magnus.frennberg@sigma.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mer om Sigma Young Talent

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen ”Expect a better tomorrow” vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga