Sigma · Publicerad 23 feb

Är du en junior utvecklare som vill arbeta med och förbättra dina kunskaper inom .NET? Är du en initiativtagande och driven person som är genuint intresserad av teknik och gärna arbetar i grupp? Ta då chansen att söka tjänsten som .NET-utvecklare till If Skadeförsäkringar, ett av Sveriges största försäkringsbolag!

Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan idag.

Om kunden:

Vi söker för If Skadeförsäkringars räkning en junior .NET-utvecklare. Du kommer att arbeta som konsult genom oss, och vara ute på uppdrag hos If.

If arbetar för att erbjuda försäkringar och service av allra högsta kvalitet till sina 3,6 miljoner kunder i hela Norden. De jobbar ständigt med att förbättra sina tjänster och att bidra till en positiv samhällsutveckling. Deras medarbetares kompetens och engagemang hör till deras absoluta styrkor och de söker kontinuerligt efter nya talanger.

If är en modern och mångsidig arbetsplats som erbjuder ett stort utbud av tjänster och karriärmöjligheter. Deras arbetsuppgifter och roller kräver rätt person för jobbet, medan utbildningsbakgrund och erfarenhet kan variera. I organisationen möts matematiker, IT-utvecklare, jurister, ekonomer, försäljare, poliser, sjuksköterskor, motorspecialister och många andra yrken. Arbetskulturen är öppen och inkluderande, ärlig och förtroendefull, med tydliga förväntningar på att alla tar ansvar och initiativ. De uppmuntrar till kreativitet, nytänkande och intern rörlighet.

De vill att deras medarbetare ska må bra, trivas och ha roligt på jobbet, vilket bevisas i resultaten av deras regelbundna medarbetarundersökningar. De bidrar även till bra balans mellan arbete och privatliv, med hänsyn till livets olika faser. Förutom spännande arbetsuppgifter och en trevlig arbetsplats erbjuder de bra personalförmåner.

Du har här en möjlighet att börja din karriär som ett växande och roligt bolag som ser till att du som junior har rätt förutsättningar för att lyckas.

Om rollen:

If har en IT-avdelning på ca 600 personer, och sitter i stora lokaler i Kungshamra i Stockholm. Teamet du kommer arbeta i består av sex personer. De utvecklar ett antal system som stödjer skadehanteringsprocessen (bl.a. automatisering, spårning av bedrägerier mm). De har även ett nära samarbete med övriga enheter i norden för att kunna skapa gemensamma och konkurrenskraftiga lösningar i framtiden. Du kommer att arbeta med utveckling inom främst .NET för system som hanterar skador. I teamet finns en testare och resten är utvecklare, och man söker nu en junior utvecklare att komplettera teamet med.

Som junior utvecklare inom .NET kommer du arbeta både med nyutveckling men även med förvaltning av vissa projekt. Arbetet sker i en agil miljö, och du kommer främst att arbeta i .NET. I ditt team finns seniora kollegor, där mycket kunskap och erfarenhet finns att ta del av, och det kommer att finnas mycket att lära oavsett tidigare erfarenhet.

Din profil:

Vi söker dig som är junior utvecklare, och som är en drivande och initiativtagande person. Vi tror att du har ett starkt intresse för utveckling i .NET-miljön, och trivs med att jobba i grupp. Vi tror att du har en högre utbildning inom systemutveckling, från antingen högskola, universitet eller yrkeshögskola. Du är obehindrad i tal och skrift både på svenska och engelska. I övrigt har du kännedom och erfarenheter av:
  • .NET och C#
  • Web frontend (t.ex. Angular eller React)
  • Agila arbetssätt
  • Databaser
Det är meriterande om du kan:
  • Azure
  • Kubernetes
  • Micro services
  • REST services
  • Automatiserad test och deploy
Det viktigaste är att du har ett stort intresse för utveckling, och ett genuint intresse av teknik i stort. Du drivs av att bli bättre i din roll som utvecklare och ser möjligheter snarare än hinder. Som person är du självständig och gillar att kunna vara med och påverka. Du motiveras av att arbeta med problemlösning, är drivande i ditt arbetssätt och vill vara en del av ett team som brinner för utveckling.

Våra värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och det är viktigt att du som blivande konsult kan identifiera dig med dessa. Mer om våra värderingar går att läsa vidare om i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/varderingar

Ansökan

Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa den! Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta Olivia Olaisson – olivia.olaisson@sigma.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mer om Sigma Young Talent

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer vara konsult hos Sigma och efter överenskommen tid finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund. Under din tid som konsult hos Sigma kommer du ges möjlighet att vara med på våra konsultmöten och kompetensträffar.

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga