Sigma · Publicerad 16 jan

Är du en junior systemutvecklare som vill utvecklas inom PHP och Java? Vill du också bli en del av ett företag som är Nordens största kundserviceleverantör? Då kan det vara dig vi söker till vår kund i centrala Stockholm.

Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan idag.

Om Teleperformance:

Teleperformance Nordic är en av Nordens största kundserviceleverantörer med över 1500 anställda i kontaktcenter i hela Norden (Sverige, Danmark, Norge och Finland). Det grundades 1985 och blev en av de ledande leverantörerna av kontaktcenter outsourcing på den svenska marknaden, med fyra webbplatser i Sverige.

Kundens tjänster är skräddarsydda för individuella behov och inkluderar multikanal kundservice (inklusive sociala medier) och CRM, kundförvärv, back office-behandling, inkasso, flerspråkiga tjänster och teknisk support

Du har här en möjlighet att börja din karriär hos ett växande och roligt bolag som ser till att du som junior har rätt förutsättningar för att lyckas.

Om rollen:

Som junior utvecklare kommer du arbeta tillsammans med en erfaren utvecklare. Ni två kommer tillsammans att ansvara för förvaltning och viss vidareutveckling av vår kunds interna system som är Linuxbaserat och utvecklat i PHP. För att lättare komma in i arbetsuppgifterna ser vi därför att du har kunskap inom dessa tekniker. Som junior utvecklare kommer du att få utveckla både front- och backend där tonvikten ligger på backend.

Din profil:

Vi söker dig som är en junior systemutvecklare med ett stort intresse för teknik och problemlösning.

Vi söker dig som:

- Har kunskap inom PHP antingen genom utbildning eller att du är självlärd.
- Har kunskap inom JavaScript
- Kommunicerar flytande på både svenska och engelska

Det är meriterande om du har kunskaper inom C#, men det är inget krav.

Vi ser att du som person är självständigt och ansvarstagande. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och tycker om att arbeta med problemlösning.

Våra värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och det är viktigt att du som blivande konsult kan identifiera dig med dessa. Mer om våra värderingar går att läsa vidare om i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/varderingar

Ansökan

Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa den! Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta Magnus Frennberg - magnus.frennberg@sigma.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mer om Sigma Young Talent

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen ”Expect a better tomorrow” vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer vara konsult hos Sigma och efter överenskommen tid finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund.

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga