Sigma · Publicerad 20 okt

Nordea söker dig som vill vara en viktig del i deras utvecklingsteam!

Vill du vara med och utveckla Nordeas applikationer och tjänster som exponeras av en stor skara användare inom Private Banking? Nordeas utvecklingsteam WMO PB Digitalisation IT ansvarar för utvecklingen av ACT- Advisory Cockpit Tool, det framtida verktyg för Private Banking rådgivning. Med visionen att driva applikationen på vilken typ av enhet som för att skapa en bättre användarvänlighet för bankens kunder.

VEM ÄR DU?

Du är en senior utvecklare med stort intresse för frontendutveckling och nya tekniker inom området. För att lyckas i rollen ser vi att du har flera års erfarenhet inom frontendutveckling/webbutveckling med mycket goda kunskaper inom React, du hanterar även HTML och CSS utan problem. Har du kunskap inom node.js och Angular 2 ses det som starkt meriterande. Du ser stort nöje i att få vara delaktig i verksamheten och äger ansvar för det du utvecklar.

Du är en nyfiken teamplayer med stort intresse för de tekniska bitarna och vad som händer i branschen, att lyssna på andra och dela med dig av din kunskap kommer naturligt för dig. Du tycker kompetensutveckling är roligt och breddar gärna dina kunskaper när du får möjlighet. Du har, eller tar lätt till dig, förståelse för processen i en stor organisation med höga krav på tillgänglighet, kvalitet och säkerhet.

DIN VARDAG

Du erbjuds en vardag där du har möjlighet att påverka rollen och arbetet inom frontendutveckling, där du får vara med i produktens utveckling från ax till limpa och bidrar med affärsmässigt engagemang. Du kommer jobba för att förbättra användarvänligheten samt konvertering av design utifrån UX där du samarbetar med Nordeas designteam i Danmark. Du kommer arbeta nära andra utvecklare, IT- arkitekter, affärsanalytiker och slutanvändare. Rollen innebär mentorskap samt kommunikation med verksamheten för att se till Nordea bygger ett verktygsstöd för att ge sina kunder en förstklassig användarupplevelse. Du arbetar med ett kompetent och väl sammansvetsat agilt team och rapporterar direkt till Business IT Manager.

OM NORDEA

Nordea är den största finanskoncernen i norra Europa, med ett börsvärde på cirka 42 md euro, en balansomslutning på 669 md euro och en kärnprimärkapitalrelation på 15.6 procent. Nordea har en ledande ställning bland stora företag och institutioner, privatkunder och Private Banking. Nordea är också Nordens största liv- och pensionsbolag. Med cirka 800 kontor, kundcenter i alla nordiska länder och mycket konkurrenskraftiga onlinetjänster har Nordea det största distributionsnätet i Norden och Östersjöregionen. Nordea har cirka 11 miljoner kunder i Norden och på de nya europeiska marknaderna, varav 10 miljoner är privatkunder och 0.6 miljoner är aktiva företagskunder.

DIN ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med Sigma Recruit. Detta är en fast tjänst med anställning hos Nordea i Stockholm. Ansvarig rekryteringskonsult är Kristin Mörth på Sigma Recruit. Sök via www.sigmarecruit.se eller www.uptrail.se så snart du kan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, vilket kan betyda att rekryteringen kan avslutas innan ansökningstiden gått ut. Vid frågor om rollen kontakta gärna Kristin på kristin.morth@sigma.se eller 070-531 68 27.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga