Sigma · Publicerad 13 okt

Ascom söker dig som vill vara en viktig del i teamet som ansvarar för kritiska kommunikationssystem hos deras kunder!

Ascom växer och behöver utöka sitt team som ansvarar över att kritiska kommunikationssystem fungerar hos deras kunder. Ascom är en ledande leverantör av trådlösa larmlösningar inom sjukvård, kriminalvård, skolor och äldrevård.

DIN VARDAG
Du erbjuds en vardag där du ansvarar för service och underhåll av Ascoms installerade larmlösningar hos deras kunder, du ingår bland annat i beredskapsgruppen som ansvara över snabba insatser vid driftstörningar. Du har en viktig roll och stort ansvar över att larmlösningarna som används på sjukhus fungerar då det kan röra sig om bland annat hjärtstopp. Du samarbetar tillsammans med sälj- samt projektteam för att hitta de bästa lösningarna för kundens behov.

Rollen innebär arbete i projekt för driftsätter nya systemlösningar samt att du kommer arbeta med konfigureringar av mjukvara, uppgraderingar och support av befintliga tekniska produkter. Du erbjuds en vardag i en öppen och internationell miljö med goda utvecklingsmöjligheter karriärmässigt.

VEM ÄR DU?
Du är en person som med fördel har erfarenhet från tele- och nätverksuppbyggnad som TCP/IP, VoIP, VoWiFi och databaser samt goda kunskaper om nätverkshårdvara. Du har en högskole-/civilingenjör utbildning inom data, telekom, elektronik eller relevant praktisk erfarenhet.

Du ser ett stort nöje att vara delaktig i verksamheten och är ansvarstagande i dina arbetsuppgifter, att lyssna på andra och dela med dig av din kunskap kommer naturligt för dig. Du tycker kompetensutveckling är roligt och breddar gärna dina kunskaper när du får möjlighet. Du har, eller tar lätt till dig, förståelse för processen i en organisation med höga krav på tillgänglighet, kvalitet och säkerhet. I rollen som servicetekniker är B-körkort ett krav då det tillkommer resor i tjänst.

OM ASCOM
Ascom är en global ledande leverantör av trådlösa larmlösningar inom sjukvård, kriminalvård, skolor och äldrevård. Med en bas på över 70.000 kundsystem kan Ascom idag kalla sig för specialister på kundanpassade lösningar för internkommunikation. Ascoms har idag cirka 1300 anställda med huvudkontor i Schweiz och dotterbolag i 15 länder.

DIN ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med Sigma Recruit. Detta är en fast tjänst med anställning hos Ascom i Stockholm. Ansvarig rekryteringskonsult är Kristin Mörth på Sigma Recruit. Sök via www.sigmarecruit.se så snart du kan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, vilket kan betyda att rekryteringen kan avslutas innan ansökningstiden gått ut. Vid frågor om rollen kontakta gärna Kristin på kristin.morth@sigma.se eller 070-531 68 27.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sigma Recruit rekryterar specialister och ledare inom IT & teknik, HR, marknad, sälj och finans. Vi skapar värde för våra kunder och bidrar till utveckling och tillväxt. Affärsmässighet i varje enskilt uppdrag säkerställer hög kvalitet och långsiktighet för både kunder och kandidater. Vi ingår i Sigmagruppen som idag är Sveriges största privatägda IT- och teknikkonsultkoncern med ca 3000 anställda i 11 länder.
+ Läs mer om företaget