Sigma · Publicerad 23 feb

Mercur Solutions växer och utökar nu sin utvecklingsavdelning. Nu kan du bli en del av att skapa marknadens ledande lösning för verksamhetsstyrning och beslutsstöd! I över fyrtio år har de utvecklat och levererat avancerade och högkvalitativa system för ekonomisk planering och analys.

ÄR DET HÄR DU?

För att trivas i rollen tror vi att nedanstående stämmer in på dig:

- Goda kunskaper i JavaScript

- Meriterande om du har kunskaper i Java

- Trivs att arbeta självgående men med stöd av glada och kunniga kollegor

- Fokus på kvalitet, gillar att bygga hållbara lösningar.

Du är en person som tycker det är roligt att testa själv men ber om hjälp när det behövs. Du är prestigelös, och trivs av att få leverera riktigt bra lösningar som kunden har nytta av. Troligtvis har du en akademisk utbildning inom systemvetenskap eller liknande. I denna roll kan du komma direkt från skolan och det är meriterande om du har kodat vid sidan av studierna.

DIN VARDAG

Hos Mercur får du chans att utvecklas och bidra inom webbutveckling och om du vill fördjupa dina kunskaper alternativt bredda dem inom hela stacken så finns möjligheten här! Du ingår i ett team av kompetenta kollegor där stämningen är professionellt familjär - alla söker kvalitet i utförande men har gärna kul under tiden. Det finns en stark gemenskap där tillväxt betyder mer kunskapsdelning emellan olika roller och funktioner i utvecklingsteamet. Arbetssättet är agilt och det är korta beslutsvägar, vilket gör att det finns utrymme att bidra med nya idéer som kan skapa värde för både ditt team och kunden. I din roll bidrar du till att Mercurs kunder får tillgång till och på bästa sätt kan använda affärskritisk information som beslutsstöd.

I rollen får du:

- Arbeta med ny- och vidareutveckling, främst i JavaScript

- Ha en viktig roll för att kontinuerligt utveckla systemet för att möta befintliga och framtida behov.

- Bygga hållbara och långsiktiga lösningar

- Tillsammans med dina kollegor ansvara för utvecklingen av webbmiljön

DIN ANSÖKAN
Det här är en tillsvidareanställning hos Mercur Solutions som sitter i fräscha lokaler i Solna. I denna rekrytering samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Holmberg på 070-370 76 04, jenny.holmberg@sigma.se eller Kristin Mörth på 073-568 60 17, kristin.morth@sigma.se. Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så sök nu!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
OM MERCUR

Mercur Solutions AB är Sveriges marknadsledande leverantör av Business Control-system – mjukvarulösningar för budgetering, prognostisering, rapportering och analys. Företaget är stabilt och lönsamt och befinner sig samtidigt i en expansiv marknadsnisch. Bland våra hundratals kunder kan nämnas Bilia, Bonniers, Cloetta, Schibsted, Skatteverket, Systembolaget, Saab Aeronautics, Securitas, Skandia och Svenska Spel. Mercur erbjuder marknadsmässiga förmåner och har ett stort hälsofokus med träning och medverkan i olika motionslopp.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 apr
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga