Sigma · Publicerad 12 nov

Är du en noggrann och strukturerad person med ett starkt intresse för BI och dessutom en mycket god kommunikatör? Då har du nu chansen att på IF Skadeförsäkringar få möjlighet att bli en riktigt vass utvecklare!

Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan idag.

Om IF:

Vi söker för If Skadeförsäkringars räkning en junior BI-utvecklare. Du kommer att arbeta som konsult genom oss, och vara ute på uppdrag hos IF.

If arbetar för att erbjuda försäkringar och service av allra högsta kvalitet till sina 3,6 miljoner kunder i hela Norden. De jobbar ständigt med att förbättra sina tjänster och att bidra till en positiv samhällsutveckling. Deras medarbetares kompetens och engagemang hör till deras absoluta styrkor och de söker kontinuerligt efter nya talanger.

If är en modern och mångsidig arbetsplats som erbjuder ett stort utbud av tjänster och karriär möjligheter. Deras arbetsuppgifter och roller kräver rätt person för jobbet, medan utbildnings bakgrund och erfarenhet kan variera. I organisationen möts matematiker, IT-utvecklare, jurister, ekonomer, försäljare, poliser, sjuksköterskor, motor specialister och många andra yrken. Arbetskulturen är öppen och inkluderande, ärlig och förtroendefull, med tydliga förväntningar på att alla tar ansvar och initiativ. De uppmuntrar till kreativitet, nytänkande och intern rörlighet.

De vill att deras medarbetare ska må bra, trivas och ha roligt på jobbet, vilket bevisas i resultaten av deras regelbundna medarbetarundersökningar. De bidrar även till bra balans mellan arbete och privatliv, med hänsyn till livets olika faser. Förutom spännande arbetsuppgifter och en trevlig arbetsplats erbjuder de bra personalförmåner.

Du har här en möjlighet att börja din karriär som ett växande och roligt bolag som ser till att du som junior har rätt förutsättningar för att lyckas.

Om rollen:

If har en IT-avdelning på ca 600 personer, och sitter i stora lokaler i Bergshamra i Stockholm. I det team du kommer bli en del av arbetar idag 4 kompetenta kollegor, du som junior kommer således ha nära till mycket kunskap. Teamet hanterar stora mängder data och utvecklar ett antal system som stödjer flertalet stabs funktioner, bland annat ekonomi och HR. Gruppen har såldes även ett nära samarbete med övriga enheter för att kunna skapa gemensamma och konkurrenskraftiga lösningar. Du kommer att arbeta med såväl utveckling som förvaltning och kommer erbjudas en roll som innefattas av såväl djup som beredd inom området. Arbetet sker i en agil miljö, och du kommer att arbeta med både egna och inköpta system.

Den tekniska miljön utgörs av MS-SQL server i botten, MS BI stack och SharePoint lösningar i front end. Som Junior Utvecklare kommer du får vara verksam i hela BI-kedjan. Mer konkret innebär detta att stötta seniora arkitekter med detalj orienterade uppgifter, design och modellering av ETL-lösningar, Kuber samt stötta verksamheten med att ta fram rapporter och Dashboards, fokus kommer att ligga på ETL. Du kommer även få chans att få utforska området kravhantering.

Din profil:

Vi söker dig som vill utvecklas till en riktigt duktig utvecklare och med ett starkt intresse för BI. Det är av största vikt att du har ett öga för detaljer, är nyfiken och själv tar ansvar för din egen utveckling. Som person ser vi att du utåtriktad och hjälpsam samt att det faller sig naturligt för dig att ta kontakt med personer som du inte känner sedan tidigare. Slutligen tror vi även att du är en ansvarstagande person som genomför dina åtaganden i tid och med goda resultat.

För att axla rollen har du:
  • Examen från högskola eller universitet inom lämpligt område
  • Kunskap/ erfarenhet av Microsoft SQL Server BI Stack
  • Ett starkt intresse för utveckling
  • Kunskaper inom objektorienterad programmering
Det är meriterande om du kan:
  • R eller Python
Det viktigaste är att du har ett stort intresse för utveckling, och ett genuint intresse av teknik i stort. Du drivs av att bli bättre i din roll som utvecklare och ser möjligheter snarare än hinder. Som person är du självständig och gillar att kunna vara med och påverka. Du motiveras av att arbeta med problemlösning, är drivande i ditt arbetssätt och vill vara en del av ett team som brinner för utveckling.

Våra värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och det är viktigt att du som blivande konsult kan identifiera dig med dessa. Mer om våra värderingar går att läsa vidare om i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/varderingar

Mer om Sigma Young Talent

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer vara konsult hos Sigma och efter överenskommen tid finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund.

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.

Ansökan

Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa den! Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta Maria Sahlin - Maria.sahlin@sigma.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga