SignUp Software · Publicerad 6 sept 2021

Innovativa Signup Software i Stockholm söker en Systemansvarig till en central roll där du jobbar både nära människor och teknik.

Här får du möjligheten att jobba som Systemansvarig i ett framgångsrikt innovativt bolag med över 900 kunder världen över. Vi erbjuder en av de främsta produkterna i branschen och har förmånen att kunna bidra och göra skillnad i våra kunders digitaliseringsarbete. Vill du vara en del av ett företag med trevliga kollegor där du har möjlighet att påverka och där ditt bidrag kommer att uppskattas? Bra. Då är du varmt välkommen till SignUp Software i Stockholm!

Vi erbjuder dig

Signup Software befinner sig just nu i en framgångsrik tillväxtresa och är nu glada att kunna erbjuda en spännande roll och dessutom:
  • En familjär och vänlig kultur
  • Ett generöst friskvårdsbidrag, sjukförsäkring och tjänstepension
  • Flexibel arbetstid med möjlighet till distansarbete
  • Ständig utveckling där vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter till varandra och lär oss nytt tillsammans
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Signup Software erbjuder effektiva och automatiserade arbetsflöden inom finansiella processer till våra kunder. Vi använder självklart vår produkt, ExFlow, själva internt också.

Som Systemansvarig kommer du stötta interna och externa användare genom att leda applikationsunderhållsprocessen och se till att affärsprocesser är anpassade till applikationerna samt att hjälpa företagets intressenter att förbättra processen som används med applikationerna. Du kommer att utgöra länken mellan affärsanvändarna, IT och externa leverantörer när det gäller affärsapplikationen och är ansvarig för att samla in krav, dokumentera processer och se till att ändringar genomförs samt att programmen fungerar smidigt i linje med policyer och rutiner. De nuvarande nyckelapplikationerna på SignUp är Dynamics 365 Business Central och Dynamics 365 Customer Engagement och du kommer att själv eller med hjälp av våra leverantörer, säkerställa funktionaliteten, konfigurationen och möjligheterna för applikationerna och deras integrationer.

I korthet kommer du framför allt:
  • Säkerställa att affärssystem är uppdaterade
  • Ansvara för att affärssystem konfigureras enligt företagskrav
  • Stötta användarna så de använder applikationerna på bästa möjliga sätt
  • Arbeta med intressenter för att förbättra arbetssätt och processer
  • Ha kontakt med leverantörer relaterade till affärsapplikationer och integrationer
  • Projektledning i samband med kravinsamling
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Vi är stolta över alla våra 90 anställda. Det är med hängivenhet, djup kunskap och nyfikenhet som vi byggt upp våra team. I ditt närmsta team kommer det att finnas 3 andra kollegor, men i din roll som Systemansvarig kommer du verka över hela bolaget. Din närmaste chef är Jimmy. Han och hans team ser fram emot att få hälsa dig välkommen.

Vi har vårt kontor i Sundbyberg, men från och med december 2021 så kommer vi sitta i ett helt nytt högteknologiskt kontor i Mall Of Scandinavia.

Mer om dig

Vår förhoppning är att du snabbt skall kunna sätta dig in i arbetsuppgifterna och arbeta självständigt och söker därför dig som har grundläggande teknisk kunskap och erfarenhet av en liknade roll sedan tidigare. För att du skall vara framgångsrik i rollen söker vi också dig som är kommunikativ och har förmåga att anpassa din kommunikation efter olika personers tekniska kompetens. Vidare är du strukturerad med förmåga att ta initiativ och arbeta systematiskt. Meriterande är om du har jobbat med Microsoftprodukter, integrationer och HR- eller finanssystem tidigare.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga