Silex Microsystem · Publicerad 17 sept 2019

Nya chanser att ansluta till Silex Microsystems!
Vi söker ytterligare två kandidater till spännande rollerer som ingenjör med projektledaransvar.

Rollerna passar dig som vill vara en del av ett växande företag i teknikens absoluta frontlinje med både interna och externa kontakter.

Sista ansökningsdag är 15:e september, men urvalet av kandidater sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Silex Microsystems erbjuder en inspirerande högteknologisk miljö med mycket kompetenta medarbetare och är ett ledande företag inom sitt område.

Som Ingenjör har du varierande arbetsuppgifter och ansvarar för utvecklingsprojekt från start till leverans där du har ägandeskap under hela projektet. Det är en roll där du förväntas kunna utför många olika uppgifter själv och i samarbete med andra funktioner. Rollen innebär t.ex. planering, kundkontakt, samarbete med processingenjörer och praktiskt arbete i renrum.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör med en examen i tex Teknisk fysik, Materialteknik, Elektroteknik eller liknande.
Erfarenhet av arbete med liknande högteknologisk utveckling är meriterande.

Som person är du driven och självständig med ett fokus på teknisk problemlösning. Du har lätt att ta in komplex teknisk information och är strukturerad. För att lyckas i rollen behöver du vara effektiv, praktiskt lagd och ha förmåga att leverera i tid med precision. Då rollen också innebär kundkontakt och samarbeten internt och externt, är du kommunikativ och social.

Ett strikt krav är att du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Om verksamheten

Svenska Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. MEMS-tekniken möjliggör t.ex. tillverkning av trycksensorer som är så små att de kan föras in i blodomloppet på en människa. Företaget levererar i dag produkter i yttersta high-tech klass, i vissa fall ner på nanonivå, som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och fordon. Silex grundades år 2000 och omsätter idag ca 530 Mkr och har 210 anställda.
Med ett 80-tal kunder världen över tillhör Silex en av de absolut främsta fristående tillverkare av MEMS i världen. Silex har huvudkontor och fabriker i Järfälla med försäljningskontor i Boston och San Fransisco i USA. Silex är certifierade mot ISO9001.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
6 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Civilingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga