Silex Microsystems AB · Publicerad 27 sept

För Silex Microsystems rekryterar vi nu till en spännande roll som processingenjör med inriktning mot mätteknik. Rollen passar dig som vill vara en del av ett företag i teknikens absoluta frontlinje.

Sista ansökningsdag är 9:e oktober, men urvalet av kandidater sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Silex Microsystems erbjuder en inspirerande högteknologisk miljö med mycket kompetenta medarbetare och är ledande inom sitt område.

Som mätingenjör arbetar du i renrumsmiljö med test av MEMS. Dina arbetsuppgifter är praktiskt inom produktion, men också med nyutveckling av processer och förbättringsarbete. Du samarbetar med andra funktioner såsom projektledning och areaansvarig.

Rollen rapporterar till areaansvarig för Backend.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör med examen inom Teknisk fysik eller liknande områden såsom Elektroteknik, Datateknik eller inriktning mot nanoteknik.
Erfarenhet av halvledarproduktion är meriterande. Har du specifika kunskaper inom Mätteknik, LabView, Python och SQL, är det också något vi värderar.

Som person är du engagerad, självständig och driven. Du trivs i med att arbeta i en högteknologisk miljö med praktiskt arbete. För att lyckas i rollen behöver du vara kommunikativ och ha en bra samarbetsförmåga. Det är också viktigt att du är strukturerad och har god förmåga att planera ditt arbete, samt är kvalitetsmedveten.

Du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Svenska Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. MEMS-tekniken möjliggör t.ex. tillverkning av trycksensorer som är så små att de kan föras in i blodomloppet på en människa. Företaget levererar i dag produkter i yttersta high-tech klass, i vissa fall ner på nanonivå, som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och fordon. Silex grundades år 2000 och omsätter idag ca 320 Mkr och har 125 anställda.

Med ett 80-tal kunder världen över tillhör Silex en av de absolut främsta fristående tillverkare av MEMS i världen. Silex har huvudkontor och fabriker i Järfälla med försäljningskontor i Boston och San Fransisco i USA. Silex är certifierade mot ISO9001:2008. Läs gärna mer på www.silexmicrosystems.com
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Processingenjör
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga