Silex Microsystems AB · Publicerad 27 sept

För Silex Microsystems rekryterar vi nu till en spännande roll som ingenjör med projektledaransvar. Rollen passar dig som vill vara en del av ett företag i teknikens absoluta frontlinje med både interna och externa kontakter.

Sista ansökningsdag är 9:e oktober, men urvalet av kandidater sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Silex Microsystems erbjuder en inspirerande högteknologisk miljö med mycket kompetenta medarbetare och är ledande inom sitt område.

Som Ingenjör har du varierande arbetsuppgifter och ansvarar för utvecklingsprojekt från start till leverans där du har ägandeskap under hela projektet. Det är en roll där du förväntas kunna utför många olika uppgifter själv och i samarbete med andra funktioner.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör med en examen i Teknisk fysik eller liknande. Några års erfarenhet av arbete med liknande högteknologisk utveckling är meriterande.

Som person är du driven och självständig med ett fokus på teknisk problemlösning. Du har lätt att ta in komplex teknisk information och är strukturerad. För att lyckas i rollen behöver du vara effektiv, praktiskt lagd och ha förmåga att leverera i tid med precision. Då rollen också innebär kundkontakt och samarbeten internt och externt, är du kommunikativ och social.

Du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Svenska Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. MEMS-tekniken möjliggör t.ex. tillverkning av trycksensorer som är så små att de kan föras in i blodomloppet på en människa. Företaget levererar i dag produkter i yttersta high-tech klass, i vissa fall ner på nanonivå, som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och fordon. Silex grundades år 2000 och omsätter idag ca 320 Mkr och har 125 anställda.

Med ett 80-tal kunder världen över tillhör Silex en av de absolut främsta fristående tillverkare av MEMS i världen. Silex har huvudkontor och fabriker i Järfälla med försäljningskontor i Boston och San Fransisco i USA. Silex är certifierade mot ISO9001:2008. Läs gärna mer på www.silexmicrosystems.com
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga