Sixt Leasing · Publicerad 10 juli

Trivs du som bäst i en affärsutvecklande roll där ingen dag är den andra lik och där du får ta ett stort ansvar från dag ett? Vill du vara med från grunden i en innovativ och nytänkande atmosfär där du får påverka och sätta din egen prägel på arbetet? Vi söker dig som trivs med att bygga långsiktiga relationer och att sätta kundens behov av mobilitet i fokus!

Vad innebär rollen?

Som KAM kommer du inledningsvis sälja in mobilitet under namnet Sixt, dvs finansiell leasing, operationell leasing, hyrbilar och fleet management till små och medelstora kunder, med en vagnpark på ca 1-50 bilar. Sixt utvecklar och implementerar nya produkter och tjänster på den svenska marknaden varför du kan räkna med att nya tillkommer under resans gång.

Målgruppen är primärt konsulter, revisorer, advokater, ägarledda företag m.fl. där vi ser ett behov av bra kundomhändertagande, en hög servicenivå och ett behov för en produkt som håller hög kvalitet och säkerhet. Vi arbetar bl.a. med Mercedes-Benz, BMW, Audi, Tesla, Jaguar, Land Rover, Volvo och VW.

Initialt kommer du att bygga upp din egen kundstock. Hur ditt arbete ser ut avgörs till stor del av dig som KAM och hur ditt befintliga nätverk ser ut. Som stöd för att lyckas i denna roll har du ett team av experter av KAM inom leasing och hyrbilar samt ett team med administrativ personal.

Rollen kräver att du har en förmåga att arbeta självständigt under eget ansvar, men självklart kommer du att kunna bolla idéer och tankar med övriga KAM i Göteborg och Malmö. Du rapporterar till CEO som sitter i Malmö.

Dina arbetsuppgifter:
 • Uppsökande försäljning via telefon, nätverk, besök etc.
 • Framtagande av prospektlistor samt uppföljning av dessa
 • Kundbesök och löpande kontakt med kunder både själv och med expertkollegor
 • Rådgivning i Mobilitet (bilekonomi, säkerhet, miljö, etc.)
 • Framtagande av offerter, besvara förfrågningar, boka möte och presentera lösningar samt uppföljning
 • Bidra till framtagningar och vidareutveckling av produktutbud och paketeringar
 • Driva egna säljprocesser
Vem söker vi?

Vi söker en person med ett kundorienterat arbetssätt med fokus på att hitta lösningar till framtida affärer. Att kunna arbeta både taktiskt kortsiktigt och strategiskt långsiktigt är viktigt. För att trivas i denna roll tror vi att det är viktigt att du gillar utmaningar, har en förmåga att ta egna beslut samt ser hög servicegrad som självklart.

Vidare tror vi att du:
 • Har jobbat i en liknande roll några år, dock inget krav att du kommer ifrån bil-/finansbranschen
 • Har egenskaper som entreprenör och har ett stort eget driv med stor uthållighet
 • Bär med dig ett existerande nätverk från små och medelstora företag i Stockholmsområdet
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • Har ett intresse för både bilar och människor
 • Har en förståelse för företagsekonomi och lätt för siffror
Erfarenhet från bil-/finansbranschen är meriterande, likaså ett intresse för ekonomi och juridik.

Vad erbjuder vi?

Sixt är uppbyggt av en positiv grupp som ger varandra energi. Vi genomsyras av en entreprenörsanda där alla får vara med och påverka och se till att Sixt växer. Du får varierande uppgifter med stor flexibilitet och inflytande. Att vara med från början på vår resa med att sälja mobilitet i ett företag som Sixt ger stora möjligheter för dig att växa i din roll och det är bara du själv som sätter gränserna.

Ansökan

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Klicka då på "Sök tjänst”. Ansök senast den 10 augusti. Vi kommer att kontakta kandidater efter annonsens utgångsdatum. Observera att vi inte tar emot ansökningar via email.

För frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Christoffer Hällefors på christoffer.hallefors@roirekrytering.se

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
8 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga