Skandia · Publicerad 26 apr 2021

Ansvara för och visa vägen för vår arkitekturella Runway som agil IT arkitekt på Skandia i Stockholm!

Som Agil IT-arkitekt hos oss på Skandia får du mycket mer än lön för ditt arbete och engagemang. Du får en chans att påverka vår framtida arkitektur och bygga nya lösningar för våra gemensamma lösningar för bank och försäkring som kundmasterdata, KYC, webb, dokumenthantering och gemensamma kundmötet. Skandia erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga pröva nya utmaningar, roller och att tänja gränser.

Vi erbjuder dig
  • Fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.
  • Centralt beläget kontor på Kungsholmen
  • Ett inspirerande ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv och som tror på frihet under ansvar.
  • Att bli en del av en schysst organisation som präglas av öppenhet och en transparens där man gärna delar med sig av kunskap och erfarenheter.
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som IT arkitekt har du en varierande vardag och möjlighet att jobba i tågledningen med backloggen och ser till att vår arkitekturella runway är uppdaterad och relevant för tåget Affärsgemensamt. Mer specifikt är dina arbetsuppgifter bland annat att:
  • Driva arkitekturella mönster och stötta våra team med utvecklare och mjukvaruarkitekter
  • Samverka med flertalet andra arkitekter inom området för att uppnå största möjliga nytta
  • Som Domänarkitekt ha en nära relation med affären och vara delaktig i affärsplanering
  • Skapa förutsättningar på strategisk nivå för att vägleda och driva större initiativ / road maps
  • Vara en översättare från idé till verklighet
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör området IT Strategi & Arkitektur. Ditt närmaste team består av 20 arkitekter som verkar inom olika områden på Skandia. Teamet kännetecknas av samarbete, samhörighet och en vilja att utbyta idéer och stötta - både varandra och organisationen kring ständiga förbättringar.

Skandia jobbar enligt SAFe och vi har kommit långt i vårt agila mindset där IT levererar affärsvärde varje dag. SAFe ökar transparensen, ger hög involvering och skapar särskild stor möjlighet att för arkitekter påverka.
Kontoret är beläget i centrala Stockholm, på Kungsholmen.

Mer om dig

För att trivas hos oss har du ett naturligt intresse för både teknik och människor. Du motiveras av att coacha och inspirera dina kollegor genom att stötta dem på sin resa. Det är en fördel om du jobbat i lean-agila miljöer.
Vi ser gärna att du är van att kommunicera visioner och vägen dit. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och står på dig och ser till att dina idéer blir till verklighet.
Du har tidigare jobbat som lösningsarkitekt och du har en bred kunskapsbas inom området. Då vi är i förändring så är det viktigt att se möjligheter. Du är optimistisk och har en lösningsorieterad inställning. Har du förståelse för Masterdata hantering, Dataanalys och BI är det ett plus.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 maj 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga