Skandia · Publicerad 23 mars 2020

Vill du jobba med affärskritiska system inom bank/finans/försäkring? Välkommen till kundägda Skandia!

Skandia har påbörjat en transformationsresa där vi går från monolitsystem till microservices-arkitektur och vill erbjuda dig en central roll som Mjukvaruarkitekt!

Här får du en chans att påverka vår framtida arkitektur och bygga nya lösningar för våra affärskritiska system inom området för värdepapper. Du får möjlighet att tänka långsiktigt och arbeta proaktivt, vara med och fatta beslut och implementera förändringar. Visst låter det lockande?

Vi erbjuder dig
  • Fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.
  • Centralt beläget kontor på Kungsholmen
  • Ett inspirerande ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv och som tror på frihet under ansvar.
  • En arbetsplats som präglas av öppenhet och högt i tak
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer att få jobba med affärskritiska system inom området för värdepapper. Här kommer du få sätta dig in i komplex affärslogik och jobba nära utvecklingsteamet och koden. Du kommer framför allt:
  • Jobba med frågor rörande arkitektur och design
  • Stötta utvecklingsteamet i frågor gällande ramverk, design och implementationer
  • Ansvara för att sätta RoadMap och en långsiktig hållbar mjukvaruarkitektur
  • Ansvara för kvalitetsmätningar
Du kommer att vara med i ett arkitektforum tillsammans med andra arkitekter på Skandia. Du kommer även ha ett tätt samarbete med vår Lösningsarkitekt och Produktägare.

Ditt team och arbetsplats

Du kommer att tillhöra teamet "Värdepapper" på 11 personer som består av Utvecklare, Testare, Systemansvarig och Scrum Master. Vi sitter tillsammans med affären och du kommer dagligen jobba med Produktägare och Produktspecialister. Vi jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) där en planeringsperiod består av sex sprintar och där respektive sprint är två veckor lång. I sprintarbetet ingår aktiviteter som sprintplanering, daglig standup, review och retro.

Mer om dig

För att trivas i rollen hos oss ser vi att du har en bakgrund som systemutvecklare och är väl insatt i .NET-ramverket. Du har erfarenhet av arkitektrollen och vill gärna fortsätta i denna och jobba nära koden. Vidare har du erfarenhet av det agila arbetssättet. Du är kommunikativ och pedagogisk och trivs i en ledarroll där du får stötta dina kollegor. Du är initiativtagande och strävar efter ständig förbättring inom både teknik och arbetssätt.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga