Skandia · Publicerad 26 mars 2020

SBTA

Skandia Biz-Tech Academy (SBTA) är en exklusiv och kvalificerad utbildning under fyra månader för dig som har ett genuint intresse av att lära dig både programmering och försäkring.

Det här är ett unikt tillfälle för dig som vill starta din anställning med en omfattande och eftertraktad utbildning. Du kommer lära dig både Skandias olika produkter och tjänster i kombination med att bli en kvalificerad IT-utvecklare.

Din roll

Du kommer att bli en uppskattad och viktig IT-utvecklare som arbetar med modernisering och förvaltning i något eller några av våra bassystem.

Din profil

Du är nyfiken, tänker nytt, är smart, ambitiös och kavlar upp ärmarna för att växa tillsammans med Skandia. Du kan förändra, förbättra och framförallt lära och dela med dig av dina kunskaper.

Vi skapar och arbetar i dynamiska team och därför är din personlighet viktig för oss.

Din bakgrund

Vi tycker att det är viktigt att du har viljan att investera tid och energi att lära dig något helt nytt och spännande.

Du behöver inte ha någon utvecklarbakgrund eller kunna något programmeringsspråk, det är förstås meriterande om du har det.

Det mer formella

Du har en gymnasieexamen eller högre.

Goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Skandia med Paxton-Core Change. Vid eventuella frågor kontakta Åsa Granqvist, asa.granqvist@paxton.se, 0760-45 60 16.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa

Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra. Och vi tror på en organisation där mångfald och jämställdhet är lika självklart som att vi sätter våra kunder först.

Vi säljer inte produkter, vi skapar trygghet genom långsiktighet. Med 2 200 anställda är vi inte störst i branschen men med ett förvaltat kapital på cirka 600 miljarder gör våra medarbetare skillnad för våra kunder varje dag.

Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 apr 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Utbildning

Inga fler liknande jobb tillgängliga