Skandikon · Publicerad Igår 09:08

Här kommer du som .NET utvecklare att få en nyckelroll i framtidens Skandikon!

Vi på Skandikon prioriterar högt den transformationsresa vi är i! Vi ser över teknik, arkitektur och arbetssätt för att kunna bli mer kundanpassade. Här kommer du även att få påverka och utforma de agila teamen.

Med en förändringsbenägen arbetsgivare får du alla möjligheter till att influera den nya eran för Skandikon där vi ser positivt på personer som kommer med förslag och innovationer för att uppnå en mer snabbrörlig och effektiviserad verksamhet. Ta nu chansen att få jobba Fullstack inom .NET!
Välkommen till ett familjärt bolag där din röst kommer att bli hörd!

Vi erbjuder dig
  • Att få arbeta agilt i en öppen organisation som lyssnar på dig och som besitter en stark och tydlig vision
  • Bli en del av en transformationsresa tillika kulturförflytting med stora möjligheter att påverka framtidens Skandikon
  • Möjligheten att nyutveckla och driva igenom egna initiativ
  • Ett centralt kontor mitt i Stockholm City
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen kommer du få arbeta i hela värdekedjan, från design och arkitektur till sprintplanering, utveckling och testning. Vi står inför många spännande tekniska utmaningar och här kommer du bland annat att få involveras i:
  • Vidareutveckling av vårt eget affärssystem som används av flera försäkringsbolag och banker i Sverige
  • Nyutveckling i .NET, på sikt eventuellt även i .NET 5 samt React
  • Testa nya lösningar samt ge input som förbättrar och automatiserar leveransprocessen
  • Coacha och dela med dig av erfarenhet till kollegor
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att ingå i ett tvärfunktionellt agilt produktteam med andra utvecklare, scrummaster, testare och mjukvaruarkitekt och fokusera på affären Valcentral & Förmånsbestämt eller Aktuariella Tjänster. Idag består IT-avdelningen av 35 personer uppdelat i tre team inklusive DevOps-funktionen.

Det är en härlig kultur på kontoret på Kungsbron där alla respekterar varandra och har roligt på jobbet.

Mer om dig

Du trivs i en föränderlig miljö och uppskattar en transparent organisation. Du gillar möjligheten att få vara innovativ och komma med förslag samt tar gärna ägandeskap i processer. Att samarbeta och dela med dig av kunskap ser du som en naturlig del i ditt arbete och det gör dig effektiv.

Vi söker dig som är en duktig .NET utvecklare (C#) och van att jobba med alla delar från design, arkitektur till vidareutveckling och förvaltning. Som en del i att kunna bli mer snabbrörliga går vi mot att utveckla i Microservices arkitektur varför vi gärna ser att du har erfarenhet av design och utveckling av Microservices och Microsoft Azure

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga