Skanem · Publicerad 6 okt

Välkommen till den möjlighet du önskar att du får. Du har ett enda mål: ansvara för och utveckla försäljningsaktiviteter för at väsentligt stärka vår marknadsposition i Stockholmsområdet.

Jobbet är både tufft och enkelt, du förväntas utveckla och genomföra en aggressiv affärsplan och säljstrategi tillsammans med det nationella försäljningsteamet, på ett sätt som säkerställer att försäljnings- och lönsamhetsmål uppnås. Det innebär bland annat att:
  • identifiera, strukturera och utveckla kundrelationer och långsiktiga partnerskap
  • agera första kontaktpunkt för utvalda kunder, skapa möten och träffa dem, förhandla, stänga affärer och säkerställa hög nivå på försäljningspresentationer
  • företräda bolaget på branschorganisationsmöten och evenemang, inklusive mässor, kund-/ leverantörsevenemang och liknande
  • regelbunden försäljningsrapportering och potentialbedömning kundexpansion
  • Systematiskt samla in information om konkurrensläget, i samarbete med marknadsteamet
  • Se till att kommunicera, implementera och följa Skanem Code of Conduct) inom teamet
Du rapporterar till Executive Vice President National Sales och stöttar/blir stöttad av den interna försäljningsorganisationen i Europa.

För att lyckas i rollen måste du ha stor förståelse för kundkrav och marknadsdynamik och hur man skapar affärer med FMCG-företag. Du har också stor förmåga att samverka och samarbeta med alla kollegor - från kundtjänst, till produktion och finans.

Du harkandidatexamen eller motsvarande utbildning inom marknadsföring eller företagsekonomi, och/eller minst 10 års erfarenhet från ledande försäljnings-/affärsutvecklingsroller med en gedigen meritlista av lönsam tillväxt. Därtill är det en fördel om du har:
  • erfarenhet från arbete i ett multinationellt företag, gärna läkemedels- och/eller dryckesindustrin
  • erfarenhet från förpacknings-, etiketterings- och/eller tryckeriverksamheter
  • erfarenhet från andra branscher där etiketter används för produktdekoration
  • vilja att resa och arbeta i ett globalt team av specialister
För mer information om tjänsten, kontakta Jon Even Sørlie, senior rekryteringsrådgivare på Personal Utvelgelse i Oslo; telefon +47 971 60 844. Anmäl ditt intresse genom att ladda upp CV och ansökan på www.pu.no senast 31 oktober 2016.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Skanem är en av de ledande tillverkarna av självhäftande etiketter med 13 fabriker i 9 länder, 8 i Europa och 5 i Afrika/Asien, och cirka 1200 anställda. Försäljningsavdelningen i Europa har både stora nationella och mindre konton i Europa. Skanem Skurup AB är Sveriges största leverantör av självhäftande etiketter och är en del av Skanem-gruppen. Vi levererar till hemvårdssegmentet, bilbranchen, industrin, livsmedels- och dryckesindustrin, samt etiketter för läkemedelssegmentet. Som en del av Skanem är alla trycktekniker samt reservkapacitet under perioder med toppbelastning lätt tillgängliga inom organisationen samtidigt som kundkontakter hanteras på svenska. Stora skandinaviska kunder kan få leveranser från flera fabriker om så önskas. Skanem
Skurup ligger utanför Malmö, i Skurup, praktiskt lokaliserat cirka 10 minuter från Sturup flygplats och 40 minuter från Kastrup flygplats och med goda kommunikationer både på väg och till sjöss. Vi har även försäljningskontor i
Göteborg och Stockholm
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga