Skanska AB · Publicerad 23 sept

Är du en processinriktad person som tidigare arbetat administrativt? Då kan du vara den vi söker! För Skanskas räkning söker vi nu en utbildnings-administratör. I rollen kommer du att hantera och optimera administrationen rörande Skanskas utbildningar. Du kommer vara placerad i Skanskas fräscha lokaler på Kungsholmen.

Uppdraget, som är på konsultbasis, planeras pågå under 6 månader, med start i oktober 2016. Du kommer arbeta heltid som konsult via Poolia.

Arbetsuppgifter

Som utbildningsadministratör kommer du att arbete med administration rörande Skanskas interna utbildningar. Du kommer att administrera bokningarna för utbildningstillfällena samt bokning av lokal, beställa fika/lunch samt utbildningsmaterial. Vidare kommer du även att arbeta med närvaroregistrering, svara på frågor kring utbildningarna samt skapa utbildningsbevis.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration alternativt att du har uppnått den färdigheten genom flerårigt arbete som administratör. Vidare har du en mycket god datormognad och har en god förståelse för processer och dess flöden. Vi ser helst att du har erfarenhet från arbete i olika affärssystem, ärendehanteringssystem samt Excel. Du har god samarbetsförmåga med dina kollegor och är duktig på att skapa goda relationer. Du pratar och skriver svenska flytande.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Skanska Affärsstöd HR är en del av ett Shared Service Center som supporterar samtliga bolag inom Skanskakoncernen i Sverige med ca 11 500 anställda. Vi levererar administrativa tjänster inom områdena HR, lön och förmåner samt förvaltar HR:s IT-verktyg. Förutom HR-relaterade tjänster består Shared Service Centret av Affärsstöd Ekonomi och en gemensam HelpDesk.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Poolia